Jump to content

Tehetsz azért, hogy fiad szülessen

2017. 01. 07. 17:00

A nők egy része már gyermekkorában arról áhítozik, hogy majd egyszer gyermekei születnek. Él bennünk egy kép a boldog családról, amelyből kihagyhatatlan szereplők az utódok. Ha szerencsések vagyunk, akkor meg is adatok, egészségben és boldogságban.

Mindegy, csak egészséges legyen. Szokták mondani, és tényleg a legnagyobb kincs, ha a gyermekeink egészségesek, úgy jönnek világra. Azok azonban, akik már kislány korukban azt az álmot dédelgetik magukban, hogy anyaként egy (vagy több) édes kisfiút fognak nevelgetni, külső és belső erők is az sulykolják az anyába, hogy fiú gyermeket kell világra hoznia, az nem biztos, hogy az ultrahangos vizsgálatkor nem szisszen fel, amikor azt mondják, hogy a benne fejlődő magzat lány. Abban a családban kimondottan nagy jelentőséget tulajdonítanak a baba nemének, amelyikben a nők száma jelentős túlarányban van. Ha tehetnék, sokan kiválasztanák, hogy milyen nemű babájuk szülessen.

Ma már a korszerű orvosi technikának köszönhetően viszonylag korán és viszonylag nagy pontossággal meg tudják határozni a magzat nemét, ám a nemi alapon történő szelektálás, azaz abortusz sehol nem megengedett. Ha már valakinek ennyire fontos, hogy fiú gyermek szülessen, akkor a fogantatás előtt tegyen meg minden lehetségest azért. A legegyszerűbb módja, ha a hímivarsejtek vándorlásának olyan környezetet biztosítatok, amely az Y kromoszómával rendelkező spermiumoknak kedvez. Ha a női ciklus kiszámítható, és fiú gyermekre pályázik a szülőpáros, akkor célszerű akcióba lendülni a peteérés előtt egy-két nappal, vagy közvetlen azután. Azért van erre szükség, mert az X kromoszómát tartalmazó hímivarsejtek ellenállóbak ugyan, de az Y-os spermiumok sokkal gyorsabban mozognak, mert kisebbek is. Sietniük is kell, ha el akarják érni a célt, ugyanis az élettartamuk is rövidebb. Vagyis nagy jelentősége van annak, hogy a fogantatás mikor történik.

Ha a fiú gyermekért "fáradoztok", akkor mélyebbre ható pozíciót érdemes a cél megvalósítása érdekében alkalmazni.

Az étkezéssel is szabályozni lehet a testünket, ugyanis az megváltoztatja a test PH-értékét, és vannak olyan ételek, amelyekkel a fiú utód fogantatásáért táplálkozhatunk. Ilyen például a tojás, a kukorica, a cukkíni, a hal és a kenyér is. A hangsúly a lúgosításon van, mert a savas környezetet nem bírják a "fiús" spermák.

A túl szoros férfi alsónemű, valamint a túl meleg alapból nem tesz jót a spermiumok életképességének, de az Y kromoszómájú spermák még rosszabbul reagálnak a melegre. Ha a fiúgyermekre "gyúrtok", akkor a lazább alsónemű és nadrág sokkal célravezetőbb.

Ha tényleg be akartok mindent vetni egy fiúgyermek születése érdekében, akkor azt tartják, hogy egy erős kávé megivása mindkét félre jó hatással van. Ártani biztosan nem árt, úgyhogy hajrá. Ha lazábbra vennétek az akciót, akkor bort kell inni. Kicsit nagyobb előkészületet igényel, ugyanis nem mindegy, hogy milyet. A somlói juhfark az, ami hozzájárulhat a fiú gyermek nemzéséhez.

Fiú gyermeket szeretnétek? Ideje megtenni a kellő lépéseket!

(Forrás: marmalade.hu | mommystatus.com, verywell.com, gender-baby.com/képek)