Jump to content

Brangelina lánya, John

2015. 01. 02. 11:12

Úgy tűnik, a korábban nem épp visszafogottságáról híres Angelina Jolie és a mindig sármos Brad Pitt lánya követi szülei nyomdokát, legalábbis ami a szokványostól való eltérést illeti.

A kislány már három évesen, 2008-ban megsúgta Ophra Winfrey-nek egy beszélgetős műsorban, hogy valójában jobban szeretné, ha Shiloh helyett Johnnak neveznék. Édesanyja, Angelina Jolie nemrégiben egy interjúban, amelyet a Vanity Fairnek adott, elárulta, hogyan is viszonyulnak férjével lányuk döntéséhez.

-Shiloh igazából fiú szeretne lenni, így le kellett vágatnunk rövidre a haját. Szeret fiús cuccokat hordani, azt hiszi, ő is a bátyjaihoz hasonlatos. Bár az Ophra-interjú óta eltelt öt év, Shiloh nem módosította véleményét saját nemi identitását illetően, ami öltözködésén is meglátszik. Nemrégiben ugyanis elegáns zakóban és hozzá passzoló nyakkendőben jelent meg apjával és testvéreivel egy filmbemutatón.

Sokan lelkesen üdvözlik a Brangelina páros nevelési elveit, amiért hagyják, hogy gyermekeik kíváncsisága, függetlensége és önmegismerése szabadon, korlátok nélkül kibontakozhasson.

(RedBook Magazine, kép: ctvnews.ca)