Jump to content

Szemrevaló gyerekcipők őszre

2013. 09. 09. 12:00

Az ősz beköszöntével lassan itt az ideje búcsút venni a szandáloktól, hiszen az új szezon új cipőt jelent a legkisebbek számára is. Vagány lábbelik és csodaszép topánok következnek, amelyek a legszőrösebb szívű szakemberek elismerését is kiérdemelték!

Olyan cipőt keresel, ami nemcsak stabilan tartja a pici lábát, de még kényelmes is, sőt pillanatok alatt, sírás-rívás és harc nélkül feladható? Olyat, amiben azt érzi, mintha mezítláb lenne, mégis pontosan ott támasztja meg a bokát és a sarkat, ahol arra a mozgásfejlődésében éppen szükség van? Olyat, amire a legszőrösebb szívű szakember is csak bólogatna? Akkor ne keress tovább, mert megtaláltad azt a gyerekcipőt, ami mindezeknek a szempontoknak megfelel.

Milyen is a pediped™ cipő?

  • a legkisebb és legtörékenyebb talpacskák is könnyedén hajlítják, könnyen gördül a kicsi járás közben a talpán
  • nagyon jó sarok- és talp magasság aránnyal tervezték, a szilárd sarok rész ráadásul a láb formáját követő, gömbölyített
  • nemcsak puha a belső rész, de a tervezők külön gondoskodtak még egy finom, rugalmas rétegről, melyet a saroknál a talp és a bélés közé illesztették
  • az orránál és az előlábrészen kellően magas és széles, a legtömzsibb kis baba tappancsok számára is tökéletesen kényelmes
  • tépőzáras, könnyedén, egy szempillantás alatt nyitható

Mi azért szeretjük különösen, mert

a pediped™ az ortopédiai szempontok elsődlegessége mellett élen jár a technológiai innovációk terén, legyen szó a különleges Memory Foam technológiával kifejlesztett talpbetétről, a speciális, mosógépben mosható anyagokról, vagy akár a pediped által kifejlesztett Flex Fit system™ dupla talpbetét rendszerről, amely segítségével a cipő hordhatóságának ideje meghosszabbítható. A cipők esztétikusak, de mégis tartósak, a sportosabb modelleknél, az orránál és a sarkánál felhajló gumitalp megvédi őket a korai kopástól. És ha mindez nem lenne elég, az Amerikai Ortopédorvosok Szövetségének (APMA) hivatalos ajánlásával is büszkélkedhet a márka.

Megérkezett a pediped™ 2013/14 Őszi-téli kollekciója!

A színek az ősz hangulatát idézik, kevésbé piszkolódnak, könnyen tisztán tarthatóak. Vidám virágok és minták díszítik a lány cipőket, de a fiú kollekcióban is több színből és szín kombinációból választhatunk.

A legelső lépésekhez a pediped™ Originals márka cipőcskéit ajánljuk, mert annyira puhák és finomak, hogy egészen olyan, mintha szabadon, mezítláb járkálhatnának mindenfelé a kis felfedezők.

 

Azoknak a kicsiknek, akik még nem teljesen magabiztosan lépkednek, de már mindenképpen saját lábukon akarnak haladni, a pediped™ Grip&Go-t javasoljuk. Ebben a formában már minden benne van, amit egy átlagos pedipedről elmondtunk. A ruganyos talpaknak és a különleges sarokkiképzésnek köszönhetően pedig az egész lábfej optimálisan fejlődik.

 

A jó hír pedig az, hogy a stabil mozgáskoordináció, a magabiztos járás idején sem kell már lemondani az organikus, kényelmes és anatómiailag is megbízható felépítésű cipőkről! A pediped™ Flex tökéletesen szolgálja a nagyobb gyerekeket – és így persze a szülőket is, egyaránt.

A kollekció további darabjait itt találjátok: www.liliputi.hu