Jump to content

Mi minden lehet vonzó valakiben?

2021. 05. 21. 19:00

A szerelem nem válogat, nem fogja vissza magát és olykor váratlanul csap le. Sőt olyan embereket hozhat össze, akik azelőtt sosem gondoltak volna a másikra úgy, mint szerelmükre.

Szokták mondani, hogy a szerelem vak és nem reálisan látjuk a világóságot ebben az átszellemült állapotban. Ennél fogva pedig a másikat sem teljesen olyannak látjuk, mint néhány hónappal később, amikor már a köd felszáll. A külső fontos tényező ahhoz, hogy egymásra találhassanak a szerelmesek, de természetesen nem minden. Még jó!

Számos olyan tulajdonság lehet a másik számára vonzó, amelynek köze sincs a kinézethez. A rossz, a sehová sem tartó kapcsolatok után szinte felüdülés lehet az egyedüllét, ám az sem jó tartósan. Bizonyos mennyiségű élettapasztalat és csalódás után azonban már egészen más keresünk egy kapcsolatban, mint korábban. A külső természetesen nagyon fontos, hiszen vonzódni kell ahhoz, akit a párunknak tudhatunk, de más is szükséges.

Mondjuk a nyitottság. Ez egy olyan vonzó tulajdonság lehet, amelyet ha előző kapcsolataidban nem tapasztaltál meg, üdítő frissességet mutathat az, aki egészen elképesztően látja a világot. Ez feltüzelhet téged is, új lehetőségek nyílhatnak meg, színesebbé válhat a világ.

Vonzó lehet az is, ha optimista emberekkel hoz össze a sors. Ha ez az ember pedig még a szerelmed is, akkor szerencsés vagy. Hihetetlen energiát vesznek el azok az emberek, akik a világot szürkének, az életet savanyúnak látják, és ennek igyekeznek is hangot adni. Az állandó panaszkodás lehúzza azt is, aki csinálja és azt is, akinek hallgatnia kell. Ezért nagyon vonzó tud lenni egy olyan személy, aki reálisan, de optimistán tekint az életre.

 

A kedvesség és az emberből áradó szeretet még azt is megszépíti, aki külsőleg amúgy nem tartozik a legvonzóbb emberek közé. Mintha a sors így kompenzálna. A kedvesség a mai világból elég szűkön mért tulajdonság, és akinek már elege van az intrikából, a veszekedésekből, az a szeretetre, a megértésre és a kedvességre vágyik.

Csábító lehet a mosoly is. Nem az erőltetett, szinte álarcként felvett fogvicsorítás, hanem az, amelyik belülről fakad. A mosoly ajtókat nyithat meg emberek előtt, akár idegenek esetében is működőképes.

Újabb nagy előny és vonzerő az, ha azt tapasztaljuk, hogy az a valaki, aki velünk van az hiteles és nem hazudtolja meg önmagát pusztán azért, mert az érdekek úgy kívánják. Szintén híján vagyunk ennek a mai világban.

 

Mindig kell valami, ami felpörget. A célok azok, amelyek motiválnak. Ha melletted mindig olyanok voltak, akik tőled várták a megoldást, egyetlen egy saját ötlettel sem tudtak előállni, hogy a kapcsolatotokat jobbá tegye, akkor az a személy igazán vonzóvá válhat, akinek saját gondolatai és megvalósítandó tervei is vannak.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)