Jump to content

Apróságok, amelyekkel a férfiak kedvére tehetünk

2018. 02. 21. 19:00

Mitől válik egy nő különlegessé egy férfi szemében? Ha csak a külsőség érdekel egy férfit a nőben, akkor egyértelműen csak egy kalandra, testiségre vágyik, nem a nő igazi megismerésére. A röpke kalandok után minden férfi vágya egy igazi nagybetűs NŐ, egy társ.

Habár az első benyomás sokat számít két ember találkozásakor, mégis nagyon sokat jelent, hogy a külcsín mögött mi rejlik. A lufi is szép felfújva, szeretjük is, de tudjuk, hogy belül üres, és ha leereszt, akkor egyáltalán nem azt a látványt adja, mint azelőtt. Nos, a cicababák is lehetnek ilyenek. Megszólalásig jó nők. Mihelyt azonban megszólalnak, a magára nagyon adó, tökéletes nő illúzióját agyon is csaphatják.

Közhely, bár egyben valóság is, hogy a külső nem minden. Az azonban biztos, hogy mindenkiben van szépség, mindenkiben van valami jó, és csak azt az egy embert kell megtalálni, aki őt úgy szereti, és úgy elfogadja, ahogy van. Higgyünk abban, hogy mindenkinek megvan a párja valahol. Inkább csak arról lehet szó, hogy késleltetve történik a találkozás. Ha egymásra találtatok pároddal, akkor tovább tudod erősíteni a férfiban a bájodat, ha ezek közül valamelyiket, netalán mindegyiket tudod produkálni.

A jó nő, és még inkább a jó barátnő, társ nemcsak a kinézete miatt válik azzá párja számára, hanem attól is, ha vannak saját gondolatai, és azokat nem fél kimondani. Sőt bármikor adódhat olyan helyzet, amikor dönteni kell, és ez egy kapcsolatban is előfordulhat. A férfiak nem azt várják párjuktól, hogy számukra minden mindegy legyen. Mi nők szeretjük, ha az erős férfi irányít, és valóban jó érzés, ha a férfierőt kívánó feladatokat tényleg az erősebb nem képviselői végzik el, de nem árt, ha nem mindenben az ő vállukon van a teher. Igenis nagyon fontos, hogy ha van ötletünk, akkor azt osszuk meg társunkkal. Lehet, hogy sokkal jobbat tudunk, mint a párunk. Együtt kell előbbre vinni a kapcsolatot, és ha az igazán jó, akkor a férfi nem sértődik meg, ha párjának akár jobb ötlete van az övénél. Sőt, ez csak növelheti a nő értékét.

Egy férfi számára igazán fontosak a szerelme mellett a barátai is. Így van ez helyén, ezen változtatni ne akarjunk. Engedni kell őket olykor a barátokkal lógni, és párunknak az is sokat jelent, ha az ő barátikörébe be tudunk illeszkedni. Ha a férfi figyelmének állandóan osztoznia kell a párja és a barátai között, az nagyon megterhelő. Márpedig ha ez az alapállapot, az előbb vagy utóbb valószínűleg inkább a kapcsolat rovására fog menni, mintsem a barátságéra.

A férfiak szemében tovább növeli a rólunk alkotott jó véleményt, ha van valami, amiben otthon vagyunk, amit szívesen csinálunk, amiben ki tudjuk fejezni önmagunkat. Ez lehet akár a munkánk is, de ha azt szenvedéllyel tesszük nap, mint nap, az erősíti a férfiban azt az érzést, hogy jó helyen horganyzott le mellettünk.

Egy férfi számára az is fontos, és az is megerősítést ad, ahogy nő és pár létünkre a családja felé közelítünk. Egy-egy közös, családi alkalmon való megjelenés nagyon jót tesz a férfi léleknek. Még közelebb fognak magukhoz érezni, ha azt látják, hogy elfogadjuk a családját és minél jobb kapcsolatot szeretnénk velük kialakítani.

Végezetül, az erősebb nem vezetését gyakran elfogadjuk, faltörőkosként bontják nekünk a falakat, azonban olykor ajánlatos átvenni az irányítást és a kezdeményezést. Ettől nem gyengébbnek fogják magukat érezni, hanem még kívánatosabbá válhatunk szemükben.

(Forrás: marmalade.hu | huffingtonpost.com, lovebondings.com, disinherited.com/képek)