Jump to content

Férfitípusok, akiket magad mögött kell tudnod ahhoz, hogy az igazihoz eljuss – 2. rész

2018. 01. 09. 17:00

Szerencsések azok, akik már fiatalon megtalálják életük párját, és a szerelem soha ki nem alvó tüze lobog közöttük hosszú időn keresztül, életük végéig. A legtöbbünknek azonban több embert meg kell ismerni ahhoz, hogy megtaláljuk igazi párunkat.

És amíg keressük az igazit, addig többféle olyan figurával ismerkedünk meg, akik egyáltalán nem a mi embereink, azonban az elején kergetjük azt az illúziót, hogy talán mégiscsak ők azok. Megadni az esélyt arra, hogy rátaláljunk a párunkra még mindig jobb, mint várni a csodát, és ülni babérjainkon. Ezért belemegyünk olyan ismerkedésbe is, amely már az első megérzésre sem tűnik túl kecsegtetőnek, mégis adunk magunknak egy esélyt. Olykor pedig hisszük, hogy abból még jó dolog is kialakulhat, és nem látjuk az egyértelmű jeleket. Leckének azonban jó lesz.

Kóborlásaid során találkozhatsz azzal a férfival, aki tipikusan a te ellentéted. Az előzőekben írtunk már erről a típusú kapcsolatról. Azért vonz, mert annyira más, mint te vagy. Ugyanígy hihetetlen vonzónak tűnnek a rosszfiúk. Ők azok, akik olyan mértékkel vonzzák a kicsit is rájuk vevő nőket, hogy őket teljesen el elcsábítják. Tapasztaltad a saját bőrödön az ilyen típus behatását? És most a lelki dolgokra gondolunk. Hiába figyelmeztettek, hogy veszélyes alakkal kerültél kapcsolatba, te csak mentél a fejed, vagy inkább a szíved után. Bűvköre úgy rabul ejtett, hogy idő kellett ahhoz is, hogy rájöjj, mennyire esélytelen a kapcsolat. Úgy tört be az életedbe, hogy leigázta a tested és a lelked egyaránt. Ha pedig a hatása alá kerültél, megkapott mindent tőled, amit akart, akkor elég is volt belőled. Ezután már nem kellettél neki, és amikor szakításra került a sor, saját mélységed legaljára zuhantál. Talán olyan mélyre, amilyet azelőtt még sosem tapasztaltál. A gödrödből való kijutás sem volt egyszerű, és talán még azt is megfogadtad, hogy pasit jó darabig nem akarsz látni magad körül. Egyszóval rendesen megszenvedted azt, hogy a te rosszfiúdat kiheverd.

A legtöbben szívesen emlékszünk vissza első „igazibb” szerelmünkre. A középiskolai szerelem szele mindenkit megcsap. Ha szerencséd volt, akkor nem vágott pofon az élet, inkább csak meglegyintett. A huncut szemezések, egymás kerülgetése, óvatos találkozgatások után végre átadhattad magad a heves és hosszú csókolózásoknak, a lázas együtt töltött időknek. Az élet azonban másfelé terelt titeket, de jó emlékként megmaradtok egymásnak.

Életed és ismerkedéseid során találkozhattál azzal a fajta férfival, akivel jó lett minden. Lett volna, mert egy baj volt csak, de az jelentős, hogy olyan fázisban volt az élete, amibe te, mint komoly kapcsolat, egyáltalán nem fértél bele. Legalábbis ezt mondta neked. Tökéletes volt a számodra, és elmondása szerint te is neki, egyszerűen csak rosszkor találkoztatok. Nos, ez az a lecke, amely azt tanítja, hogy rátukmálni magadat senki nem szabad és nem is tudod, így egy újabb kapcsolatot és férfitípust tudhattál a hátad mögött.

Megismerhettél olyan férfit is, aki úgy lépett be az életedbe, hogy nem igazán tudtad a miértjét. Gondoltad, hogy valami dolgod van vele, ha már kialakult a kapcsolat, és már kezdted is magad beleélni a helyzetbe. Mire azonban átadtad volna magad úgy istenigazán az érzésnek, addigra lényegében ki is táncolt az életedből. Amilyen váratlanul becsapódott az életedbe, úgy is lépett ki onnan, és vitt magával belőled egy darabot. A választ a miértekre sokáig nem tudtad.

Ezek a férfitípusok pedig több személy formájában és többször feltűnhetnek az életedben, a sorrend váltakozásával. Mintha a sors arra az útra vezényelne, amelyen még annyi elsajátítandó lecke van ahhoz, hogy megérj az igazi társad megtalálásra és megbecsülésére.

(Forrás: marmalade.hu | travelandleisure.com, giphy.com, ldssmile.com/képek)