Jump to content

Maradj magadra kicsit az önismereteddel

2018. 01. 03. 19:00

Csernus Imre szavai szerint „Mindenki azt a kisugárzást és energiát kapja, amit ő ad másnak, de csak azt adhatja, ami benne van. Mert mindig azt kapjuk vissza, amit önmagunk adunk.” Vannak köztünk ragyogó és kevésbé ragyogó személyiségek.

Talán te is éppen egy olyan személyiség vagy, aki nem csinál semmi különösebbet, mégis mágnesként vonzza az embereket, mert szeretnek veled vagy a közeledben lenni. Mint hideg napokon a kandalló mellé, úgy húzódnak egyesek a te közeledbe is, amely azért lehet, mert valami láthatatlan kötelékkel vonzod az embereket. Könnyű veled társalogni, megtalálod mindenkivel a hangot, ráadásul még motiválsz, jó tanácsokat adsz, megnevettetsz. A mai kor emberét annyi negatívum és stressz éri, hogy nem csoda, ha keressük azoknak a személyeknek a közelségét, akik nem tovább szívják az energiánkat, hanem olyan belső kisugárzással rendelkeznek, akik jó hatással vannak ránk.

Ha te magad nem is ilyen vagy, de biztos van a közeledben egy olyan személy, aki szinte mindig ettől a bizonyos energiától ragyog. Aki ezzel a tulajdonságával tisztában van, az ismeri is önmagát és elfogadja a helyzetet. Sokat emlegetik az önismeret jelentőségét, amely azzal kezdődik, hogy tudatosítjuk a jó és a rossz tulajdonságainkat, de azokat el is fogadjuk. Ha önmagunkkal rendben vagyunk, akkor az kívülről is meglátszik, és vonzó lesz a külvilág és a másik nem tagjai számára is.

Az ellentétek vonzzák egymást elmélet csak egy rövid ideig alkalmazható a szerelmi életünkben. Ami rövid ideig vonzó, változatos és kalandosnak tűnik, az hosszabb távon megkeseríti és ellehetetleníti az együttélést. Éppen ezért a hasonló energiájú emberek azok, akik vonzzák egymást. Az ilyen kapcsolat – legyen az baráti vagy szerelmi – egy nehéz nap végén nem megkeserítik az életünket, hanem örülünk annak, ha látjuk őket, ha beszélgethetünk velük.

A belső kisugárzásra hatással van a környezetünk és fordítva. A külső környezet folyamatosan érzékeli a mi energiánkat és arra reagál is. Párválasztás során, amikor találkozásra kerül a sor, keressük a külső megjelenésében is a vonzót. Mint tudjuk, a külső nem minden, bár tény, hogy azzal szembesülünk legelőször. Amikor találkozunk egy idegennel, akkor a külső megjelenésen túl számít az is, hogy milyen a partner viselkedése, de talán még hangsúlyosabb a belső kisugárzás. A külsőségek némileg befolyásolhatják ezt az energiát, de igazából a saját energiaszintünk másik általi megítélése alapján lesz vagy nem lesz folytatás. Ha nem vonz a másik kisugárzása, semmi nem lesz az egészből. Lehet valaki nagyon megnyerő kinézetű, okos, helyes arcú férfi, ha egyszerűen a belső kisugárzása nem érint meg téged. Éppen ezért lehet látni nagyon helyes férfiakat nem a nagy szépségideálnak megfelelő nőkkel, és fordítva. Akinek erős belső kisugárzása van, az nézhet bárhogy ki, mindig akarva és akaratlanul is magára fogja vonzani a figyelmet.

Amíg a kinézetünk alakítására szolgálnak a ruhák, a kiegészítők, smink, haj, ezekkel mind előnyösebbre lehet formálni fizikai megjelenésünket, addig a belső kisugárzást nem lehet maszkírozni. Ez az energia nem tud hazudni. Az látszik kint, ami belül vagyunk. Minél jobban megismered önmagadat, saját belső világodat, nemiségedet, annál inkább tudni fogod, hogy hol tudsz magadon még javítani. Amikor megtanultad elfogadni és szeretni önmagadat, akkor válik egyenessé az utad afelé, aki számára te leszel a lehető legjobb választás.

(Forrás: marmalade.hu | wiki24.net, askmen.com, jordangrayconsulting.com/képek)