Jump to content

Jelek, amelyek a biztató jövőt mutatják

2017. 12. 25. 17:00

Szinglinek csak addig jó lenni, amíg élvezzük a szabadságot, élvezzük, hogy nem „fog” senki sem. Egy hosszú kapcsolatból kilépés után biztosan felemelő érzés lehet, de hosszú távon nem működik. Vagyis működik akkor, ha nem találjuk a szerelmet.

A tartós egyedüllét kialakíthat az emberben olyan szokásokat és rigolyákat, amelyek nem biztos, hogy előnyösek, de egészen addig nem is szembesülünk azzal, amíg fel nem hívják rá a figyelmünket. Ránk szólhatnak szüleink, testvéreink, barátaink, hogy ideje már társra találni, mert az egyedüllét nem jó irányba terel.

Vágyjuk a szerelmet, a tartós és jó kapcsolatot, de az nem mindenkinek jön azonnal. Ha pedig már ott van a közelünkben, akkor nem biztos, hogy elhisszük. Kétkedhetünk szavában, cselekedeteiben. A korábbi rossz tapasztalatok kivetítése valaki másra, a lehető legrosszabb megoldás. No, de aki már sokat csalódott, meggondolja, hogy mibe megy bele. A szavak, a szépen csengő ígéretek itt már nem elegendőek, hanem szükség van a bizonyításra.

Nem kell mindig nagy dolgokra gondolni, a részleteknek, az apróságoknak is nagy jelentőségük lehet.

Az ember hajlamos csak a nagy, jelentőségteljes dolgokra odafigyelni, pedig az apró cselekedetek, gesztusok, elejtett szavak is sokat sejtethetnek. A friss párkapcsolatban lévők még csak ismerkednek egymással. Akkor is, ha már korábban ismerték valamilyen szinten egymást, a kapcsolat minőségének megváltozása sok újat hozhat a felszínre. Ha kétséged támad, hogy merre is halad a kapcsolat, lehet-e ennek folytatása, akkor figyelj. Ha te látsz a másik félben lehetőséget, és el tudnád magad képzelni vele, azonban egyáltalán nem tudod, hogy a másik mit gondol a folytatásról, hát figyelj!

Megadja a módját, amikor találkoztok egymással? Amikor már túl vagytok néhány randin, és a következő van tervben, akkor olyan helyre visz, amivel örömet okozhat neked.

Szeret magához húzni, bárhol is legyetek. Nem zavarja a tömeg, az idegen vagy akár ismerős emberek. Nyíltan magához húz és megcsókol. És nem is mindig csak szájon csókol, hanem puszilgatja az arcodat, a homlokodat. Ezek olyan apró kedveskedések, amellyel azt érezteti veled, hogy nem csak szexpartnerként néz rád, hanem egy olyan emberre, akit közel áll hozzá.

Nemcsak átölel, de a kezedet is megfogja, ha együtt vásároltok. Sőt, ha a helyzet úgy hozza, akkor még a fenekedet is megérinti, megfogja. Ha nyíltan tenné, az túl direkt és talán kellemetlen is lenne neked, de egy jól időzített érintéssel éreztetheti veled, hogy vágyik rád. Ráadásul van benne némi kacérkodás, mégis diszkrét módon.

Ha elárulja, hogy már mesélt rólad a családjának és a barátainak, az mindenképp jó. Azt jelzi, hogy már arra érettnek tartja a kapcsolatot, hogy ne titkolózzon szerettei körében. A következő lépés valószínűleg a bemutatás lesz.

Kedves becenevekkel lát el, amellyel mosolyt csal az arcodra, és ettől egyedinek, csak az övének érzed magad.

Meg akar ismerni, ezért kíváncsi a hétköznapi életedre, szokásaidra. Megjegyzi, hogy mit szeretsz és mit nem. Ha pedig együtt vagytok, akkor ezeket az ismereteket automatikusan alkalmazza.

Semmi és senki nem tökéletes, ezért ha találsz valakit, aki úgy fogad el, ahogy vagy, te is pont így érzed, akkor ne kételkedj, de ne is add alább!

(Forrás: marmalade.hu | loans4love.com, confusedsandals.com, nomadistmoon.com/képek)