Jump to content

A szerelem esőben és hidegben is szerelem

2017. 11. 14. 17:00

A szerelem általában váratlanul toppan be az ember életébe. Márpedig ha jó ideje elkerült az érzelmi szerencse, akkor jól esik, és ragaszkodunk is ahhoz, ha valaki kicsit is hatással van ránk. Végre újra esélyt kapunk arra, hogy párunk legyen.

A szerelem sem korhoz, sem évszakhoz nincs kötve, így akármikor „támadhat”. Jóval könnyebb randevúzni valakivel akkor, ha száraz és kellemesen meleg az idő, csakhogy ez az évnek bizonyos részében lehetséges. Tavasszal, ősszel, és most is mások a körülmények, mégis, ha fontos számunkra a személy, akkor bizony az eső és a hideg nem hátráltathat a találkozásainkban. Olyan helyre kell szervezni a randit, amely időjárásbiztos, és bizakodjunk abban, hogy ha férfire van bízva, ő is hasonlóan fog gondolkodni.

Azért, mert a telet nemcsak a naptár szerint éljük, hanem már tapasztalható jelei vannak a kevesebb napsütés, a rövidebb nappalok, a korán sötétedés, a hideg, az eső, esetleg fagy formájában, még nem kell lemondani a szerelemről, a randevúzásokról. Miért ne érezhetnétek jól magatokat az eső vagy a hideg ellenére is?!

Éppen aktualitását éli a nyirkos, nedves időjárás, így ha ilyen napokra terveztetek találkozást, olyanban gondolkodjatok, hogy az első benyomást ne a hideg és az eső befolyásolja. Ha azonban szabadtéri randevút gondoltatok, de az idő közbeszólt, legyen egy tartalék lehetőség is a tarsolyban. Hacsak nem imádjátok az esőt, és a megfelelő védelmi öltözet mellett romantikus lehetőséget láttok benne. Na, persze ez az a verzió, ami keveseket hoz lázba, sokkal inkább okoz bosszúságot.

Nincs mese, mást kell kitalálni a romantikus séta helyett. Egy kávézó, egy teázó vagy egy étterem az általános megoldások és helyszínek közé tartozik. Párok ezrei mondhatják, hogy első randijuk ilyen a helyeken volt. A közömbös helyszín tényleg az első találkáknak kedvez, de ha kellő szimpátia és vonzalom alakult ki köztetek, akkor már a meghittebb, csendesebb helyekben is lehet gondolkodni.

Ha úgy ítéled meg, a találkozás helyszíne akár a lakásotok is lehet. Nem feltétlenül következik abból, hogy a testiség síkjára viszitek a kapcsolatot. Egészen másban is lehet fantáziát látni, ráadásul jobban megismerhetitek egymást és még csak ázni, fázni sem kell. A társasjátékozás kiváló közös programnak ígérkezhet, de megnézhettek együtt egy jó filmet, és persze ha csak egymás megismerésére, beszélgetésre fordítotok időt, már nagyon bensőségessé válhat a kapcsolatotok.

Ha nem akartok kávézni, teázni, akkor keressetek olyan helyet, amely mindkettőtök számára vonzó. Ez természetesen úgy derülhet ki, ha érdeklődtök egymás felől. Randihelyszín lehet egy könyvesbolt, egy különleges termékeket értékesítő üzlet, egy kávéház, állatkert, vidámpark.

Ebben az esős időben csak arra kell törekedni, hogy minél kreatívabb és a személyiségekhez közelítő helyet találjatok, amely még az időjárás kihívásaihoz is igazodik.

(Forrás: marmalade.hu | redbubble.net, moziru.com, giphy.com/képek)