Jump to content

Pasifogó csiribí-csiribák

2016. 12. 29. 19:00

Sokak életébe állt be változás szerelmi életük terén. Válás, kapcsolat felszámolása is 2016 számlájára róható. Ha az idén ért véget egy kapcsolatod, vagy már korábban, de szeretnél új szerelmet az életedben tudni, akkor szilveszterkor tehetsz érte.

Legtöbben nem vágyjuk a magányt. Csak ideig-óráig jelent örömet egyedül lenni. Egy fájdalmas szakítás és válás után azonban mégis érdemes félrevonulnunk, és lecsendesednünk. Ebben az időszakban számot vethetünk addigi életünkről, rátalálhatunk a válaszra, hogy mi és miért történt. Időt kell adnunk önmagunknak, hogy kiheverjük az átélteteket. Ha azonban ezen a szakaszon már túl vagy és úgy érzed, hogy újult erővel, tárt karokkal várod a szerelmet, az új társad, akkor tehetsz is érte. Ha már nagyon, de nagyon várod és vágyod a szerelmet, akkor varázslatot is bevethetsz. Ki tudja?!

Ha hatékony akarsz lenni, akkor a közeledő szilveszter napján csináld meg ezeket az apró mozzanatokat, hogy magadhoz vonzzad az ideális partnert.

Vegyél elő egy fehér lapot, amelyre tíz szívecskét rajzolj fel. Olyan tulajdonságokat írj mindegyik szívbe, amilyennek leendőbeli partnered szeretnéd látni, megismerni. Mindegyik szívbe csak egyet írj, amely jellemezheti a várva várt férfi külsejét és lelkületét is. Miután ezzel megvagy, vágd ki egyenként a szíveket és éjfélkor egy fehér gyertya lángjával égesd el azokat. Mielőtt meggyújtanád, mondd ki hangosan azt a szót, amit a szívbe írtál. Miután mind a tíz szív elégett, fújd el a gyertyát. Az univerzumba küldted a vágyaidat.

Ha szilveszterkor nem vagy egyedül, hanem olyan szerencsés vagy, hogy bulizni tudsz, jó társaságban vagy, és van ott valaki, aki tetszik neked, akkor gondoskodj arról, hogy legyen nálad valamiféle édesség. Még éjfél előtt környékezd meg, felezd el az édességet és az egyik felével kínáld meg. Ha elfogadja, az már jó jel. Ha meg is eszi, akkor előttetek a jövő.

Ha buliban vagy szilveszterkor és van egy tükör is a helyiségben, akkor éjfélkor állj a tükör elé. Tégy úgy, mintha a hajad, vagy a szilveszteri maskarád akarnád megigazítani, valójában amúgy nézz el a bal vállad mögé. Ha látsz ott egy helyes, neked tetsző férfi egyedet, akkor vagy ő, vagy egy hozzá hasonló karakterű férfi fog az életedbe belépni. Úgy tartják, hogy ez a fajta jövendölés csak akkor hatásos, ha a férfi nem veszi észre az elpillantást, valamint hagyod magad sodródni, vagyis nem kezdeményezel semmit sem.

Tudjuk, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, így egyértelmű, hogy a leírt szavaknak is. Ha biztosra szeretnél menni, akkor keress egy négyzet alapú papírlapot, amire pirosan fogó tollal részletesen lejegyzed, hogy a következő évben mit vársz az élettől, azaz inkább a szerelemtől. Menj bele a részletekbe. Mind a külső, mind pedig a belső tulajdonságokat leírhatod, hogy milyen legyen az a férfi, akit az életedben szívesen látnál, és még belefogalmazhatod azt is, hogy mikor szeretnéd megpillantani. Ha ezzel kész vagy, akkor meg kell hintened az irományodat levendulával, rózsával, majd fel kell tekerni úgy a levelet, hogy a növények ne hulljanak abból ki. Kösd át piros szalaggal, majd szilveszter éjfélkor egy fehér gyertya felett égesd el. Közben kántálhatod: Szerelmet hoz az újév. Ezzel teremted meg a gondolatodat és engeded szabadjára a leendő társad felé.

(Forrás: marmalade.hu | hdwallpapers.in, timeout.com, giphy.com/képek)