Jump to content

Szerelem a síron túl minden Valentin nap!

2015. 02. 18. 19:02

Szívszorítóan romantikus történet az Egyesült Államokból: egy gyógyíthatatlan agytumor következtében tavaly elhunyt férfi gondoskodott róla, hogy felesége minden Valentin napon kapjon meglepetést tőle - élete végéig!

Jim Golay tavaly februárban tudta meg, hogy gyógyíthatatlan és operálhatatlan agytumora van, és nem sok idő maradt hátra életéből. A szomorú történet azonban szívszorítóan romantikus, Golay ugyanis a diagnózis után azonnal intézkedett, hogy felesége, Shelly élete végéig minden Valentin napon kapjon egy csokor virágot személyes üzenettel Jimtől.

Jim 2014-ben hunyt el.

Felesége mit sem sejtett az akcióból egészen az idei Valentin napig, amikor a futár egy csokor rózsával kopogtatott az ajtón. Az üzenetben annyi szerepelt: Boldog Valentin napot szívem! Légy erős! Örökké a tiéd, Jim.

Shelly először arra gondolt, hogy gyermekeik lepték meg őt a csokorral, ám amikor felhívta a virágboltot, kiderült, hogy Jim mindent előre elintézett. Kifizette a virágost, és meghagyta, hogy minden Valentin napon küldjenek egy csokrot Shelly kedvenc színű rózsáiból.

A virágbolt dolgozói is meghatódtak a szerelmes tetten, és készséggel vállalták, hogy teljesítik Jim kérését, és élete végéig minden Valentin napon küldenek egy csokor virágot Shellynek.

Shellyt könnyekig meghatotta a gesztus és Jim gondoskodása, akiről ezt mondta: "Ő egy elképesztő ember, a szeretete pedig nem sosem ismert határokat. Vele nincsenek is határok. Még a halálban sem, ő egyszerűen fantasztikus."

A történet hallatán csak két dolog jut eszünkbe: jó lenne, ha minél több ilyen szerető férfi lenne a világon, és bárcsak élhetne még Jim, hogy eggyel több ilyen férfi legyen a világon!

 

(Fotó: popsugar)