Jump to content

A bölcsesség kortól független!

2015. 01. 04. 15:23

Lehet, hogy hihetetlen, de a következő életbölcsességek mind tiniktől származnak! Semmiképp sem szabad őket lebecsülni, mert valójában nagyon is jól látják a dolgokat.

„Az elutasítás nem határozza meg, ki vagy.”
Bár az elutasítást nehéz feldolgozni, a kudarc semmit nem mond a kreativitásunkról vagy az érdemeinkről. Ez nem minősít minket.

„Csak te mondhatod meg, hogy mi az igazán szép.”
Elsősorban el kell fogadnom önmagad. Te határozod meg, hogy mi a szép, csak rajtad múlik. Nem műanyag, mások által konstruált „szépséggé” kell válni, hanem önmagunkká.

„A népszerűséget túlértékelik.”
Ha valaki népszerű, az mindig olyan misztikusnak tűnik. Pedig ebben nincs semmi varázslat. Csak vállald fel, aki vagy és légy rá büszke!

„A legrosszabb pillanatokban se szűnj meg pozitívnak lenni.”
Lehet, hogy közhely, de a türelem és a szeretet nagyon sok dolgon átsegít. Tanuld meg szeretni magad: elsősorban úgyis csak magadból meríthetsz erőt.

„A barátságok sokkal értékesebbek és erősebbek, mint gondolnánk.”
A közösségi médiának köszönhetően a barátaiddal mindig kapcsolatban tudsz maradni, még a legváratlanabb vagy a legszomorúbb pillanatokban is. Talán nem fogják rögtön megérteni, hogy mi is történik veled, de ott vannak, hogy meghallgassanak.

„Ne félj hallatni a hangod.”
Mindegy, hogy mennyire vagy otthon a politikában. Mindig fognak kritizálni azért, hogy éppen ki mellett állsz ki. Hallasd a hangod, vegyél részt a társadalom működésében, mert igenis felelős tagja vagy!

 

www.huffingtonpost.com

Fotó: www.openreq.com