Jump to content

Holnap péntek 13.!

2014. 06. 12. 12:09

Holnap péntek 13., amikor telihold lesz, egyben 2014 második Buddha Napja. Rengeteg pozitív és negatív energia lesz ezen a napon, nem árt tudatosnak és óvatosnak lennünk!

Asztrológusok szerint június 13. péntek nagyon erős energiákat hozó nap lesz. Már kora reggel 06:14- perckor a Hold is kiteljesedik. A telihold energiái érzéseket teljesítenek be, eseményeket, folyamatokat indítanak el vagy zárnak le az emberek életében. Ugyanakkor a telihold hatására sokan érzékenyebbek, nyugtalanabbak, feszültebbek, több baleset, műtéti komplikáció, koraszülés, vagy agresszív esemény történik ilyenkor. Érdemes az előtte való két napon lassítani, és türelmet gyakorolni az élet minden területén, a közlekedésben is.

Emellett június 13. tízmilliószoros teremtő nap is lesz. A tibetiek szerint minden évben négy teremtő Buddha Nap van, melyek jelentős buddhista vallási ünnepekhez kapcsolódnak. Ilyenkor tízmilliószoros energiával képes teremtődni minden, ami elindul, vagy megszületik. Ez lehet gondolat, döntés, vagy cselekedet. Ebből adódik, hogy pozitív és negatív dolgok is teremtődhetnek attól függően, milyen rezgéseket bocsátunk ki. A jó jót, a rossz rosszat vonz. E napon a tudatosságnak óriási jelentősége van, hiszen gondolatainkat, érzéseinket tudatosan kell irányítanunk. Ezért fontos, hogy ezen a napon mire gondolunk, mit is szeretnénk megteremteni, ami pozitív és szeretettel teli, jó irány. Ez a második ilyen nap ebben az évben és még két ilyen teremtő nap lesz (július 31. és november 13.). Gondoljuk át ekkor hozott döntéseinket, mivel a döntéseink következményei visszatérnek majd hozzánk.

Ennek jegyében szeretnének mindenkit Világméretű Meditációra/Imára invitálni június 13-án 21 órakor. A mozgalom szervezői szerint a gondolatnak teremtő ereje van és a pozitív tudat összeadódása robbanásszerű eredményeket hozhat. A hasonló tudatú emberek összekapcsolódásával nagyon hamar jelentős, a kollektív érdekkel összhangban lévő sikerek érhetők el. Így az összehangolódás a legkisebb egységek szintjétől kezdve (család, barátok) egészen a nagy közösségekig, a népcsoportokig megvalósulhat, melynek következtében az egyének között egységesebb, tisztább és erősebb kapcsolat alakul ki. „Egységben az erő”, az összekapcsolt közös fejlődés, illetve a rezgéshullámok továbbítása az alapja az emberiség felemelkedésének. Arra kérnek mindenkit, aki fogékony erre, este 21 óra 00 perckor teremtse meg a nyugodt feltételeket az elmélyüléshez, keressen magának egy csöndes szobát, helyet, ahol szeretettel, hálával gondol családtagjaira, barátaira, embertársaira, hogy szeretetben, boldogságban és békében élhessünk a Földön.

(globebackyard.blogspot.com)