Jump to content

Egymásnak valók vagyunk

2014. 04. 06. 10:30

Nemrégiben arról beszélgettünk egy fiatal – a csajozás területén nagyon sikeres – sráccal, Dáviddal, hogy milyen kihívásokkal kell szembenézniük a mai fiataloknak az ismerkedés terén, illetve mi a probléma a mai lányokkal. Most az ismerkedési technikákról és az egymásra találás titkairól elmélkedtünk.

- Legutóbb azt mondtad, hogy ha tetszik valaki, mindenképpen menjünk oda hozzá. Ezek szerint te szeretsz kezdeményezni.
- Ez a helyzettől függ nálam. Például nagyon piásan nem szabad odamenni egy lányhoz sem. Tud jól elsülni, de az nagyon ritka szerintem. Ami még fontos, hogy el kell tudni kapni azt a pillanatot. Nem ronthatsz ajtóstól a házba. Azt a jó pillanatot kell eltalálni, amikor odamész és felkelted az érdeklődését, és akkor már könnyebb elkezdeni beszélgetni is.
- Van olyan szokásos szöveged, amit mindig bevetsz a lányoknál?
- Nem, nincs. Én nem hiszek ezekben, inkább bevált témáim vannak, hogy miről beszélgessünk, de ez is helyzetfüggő. Amikor odamegyek, akkor általában az a jellemző, hogy olyan dolgot hozok föl, vagy olyat jegyzek meg, amit tovább lehet görgetni. És akkor egyik téma adja a másikat. Például hogy „Gyakran jársz ide? – Nem, mert vidéki vagyok. – Honnan jöttél?” stb. stb. És akkor elindul egy beszélgetés.
- És ha nem megy bele a játékba…
- Akkor nem ő az, akit keresek. Ilyen egyszerű. Az a baj, hogy a nők nagyrésze túlbonyolítja. De mindent. Nem csak ezt a dolgot. Jó, nem azt mondom, hogy minden fekete meg fehér, de sokkal egyszerűbben kell gondolkodni. Megkönnyíti lelkileg az egészet, nincs akkora felelősség meg teher rajtad, hogy pl. pasit kell találnom, mert itt vagyok 30 évesen (most mondtam egy életkort). Nem! Néha kell úgy sodródni egy kicsit. Első sorban jól kell érezni magad.


Amikor eláll a lélegzetünk... (Igazából szerelem)


- Igen, mert ez kifelé is látszik.
- Igen. És akkor jönnek a szép lányok, szép fiúk. Ennyi az egész. Az embernek ilyen szinten azért önzőnek kell lenni és azt kell nézni, hogy mi a jó neki, mi a legjobb neki. És olyan helyzetbe, ahol csak szenved, nem szabad belemenni. Mert az őrjítő, felmorzsolja az ember lelkét. Az kell, hogy jól érezze magát az ember a bőrében. Akarja, hogy megnézzék az utcán, nézzen ki jól! Azért a kisugárzáson nagyon sok múlik, azt gondolom. Amikor tudod, hogy minden rendben van… A sportolás nagyon jól tudja fejleszteni ezt – a feszültséget is levezeti –, aztán egy idő után látod, hogy egyre jobban nézel ki, egyre jobban tetszel magadnak.
- Nagyobb az önbizalmad…
- Igen, és azt látja kívülről is mindenki. És olyan dolgokat kell csinálni, amit szeretsz. Kicsit önzőnek is kell lenni – egy bizonyos szintig. Jó, nem azt mondom, hogy átlépek mindenkin, hanem hogy ez lélekben meglegyen. És ha minden rendben van, akkor majd jönnek ezek is. Mert egy üdítő, felvillanyozó személyiséggel szívesen beszélget az ember, szívesen megy oda és szívesen van a környezetében, mert az a másikra is hat. Látja, hogy "basszus, hogy egyben van ez a csaj" (vagy pasi), és akkor ez lehet a másiknak egy motiváció, hogy igen, ez egy érdekes ember. Ki ő? Vagy akár szívesen lefeküdnék vele. :)
- Ezt én is tapasztaltam. Azt kell elérni, hogy az ember tényleg jól érezze magát a bőrében. És akkor könnyebben is teremt kapcsolatot a férfiakkal/nőkkel.
- Igen, és a fiúk is bátrabban mennek oda, és nem fognak azon kattogni, hogy mit mondanak majd. De olyan ez mint a kondizás. Oda sem úgy megy le senki, hogy 2 méter 20 centi széltében, hanem szépen szorgosan el kell kezdeni dolgozni, és meglesz az eredménye. És alázatosan, szerényen, nem kell felvágni ezekkel, az nem szimpatikus. Ezt kvázi az élvezetért kell csinálni, mert azért valljuk be: szereti egymást a két nem. Egymásnak valók vagyunk.