Jump to content

Energiát adó helyek határon belül

2021. 02. 01. 19:00

Tényleg nem kell külföldre utazni ahhoz, hogy csodás helyeken járjunk. Kis hazánk is tartogat számunkra csodákat, sőt olyan helyeket is, amelyek fel is töltenek energiával.

Önmagában a természetjárás is energiával lát el, nem véletlenül vágyunk kimozdulni a hétköznapi rohanásból a szabadba, a természetadta lehetőségeket kihasználni. A növények és élőlények közelsége fontos, azonban bolygónk tele van szemmel láthatatlan energiavonalakkal. Habár nem látjuk azokat, de igenis érezhetjük azt az erőt amelyet kibocsátanak magukból. Ez a kis földterület, amelyet Magyarországnak neveznek, tartogat olyan helyeket, amelyek tele vannak erővel, talán még gyógyításra is képesek.

 

Dobogókő

A leghíresebb és a legismertebb ilyen spirituális energiával rendelkező hely mindenképp Dobogókő. A Föld szívcsakrájának is nevezett hely vonzza a feltöltődni vágyókat. Maga a vidék is gyönyörű, de az ott tapasztalható nyugalom és a láthatatlan erő feltölti az idelátogatókat.

Zamárdi

Nemcsak a Balaton közelsége és a nyaralóhely miatt vonzó ez a település. Olyan különleges energiát sugárzó hely, amelyet már rég ismertek és ki is használtak az emberek. Ennek köszönhetően templomot húztak a varázskövek köré. A köveknek gyógyító és varázserőt tulajdonítottak, így nem csoda, hogy rituálék helyszíneként is fontos volt. Áldozatokat ugyan már nem ajánlanak fel, de a hely különleges energiája még ma sem tűnt el.

Szentbékkálla

Szentbékkálla kőtengere nemcsak földrajzi szempontból különleges és nemcsak látványos, de gyógyító erővel felruházott hely. Ha ezen a vidéken járunk, bizonyára sokkal nyugodtabban és energikusabban térünk haza.

 

Bükkszentkereszt

A gyógyító köveknél maradva kihagyhatatlan a bükkszentkereszti Boldogasszony köve. Maga a hely jó hatással van testre és lélekre. A tiszta levegő mellett gyógyítanak a fák. Ölelésükkel lelki bajoktól és fizikai bántalmaktól szabadulhatunk meg. Boldogasszony köveinek érintése is jótékonyan hathat egész testünkre.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: pixabay.com)