Jump to content

Ki ne vágyna a Nutella Hotelba?

2019. 11. 23. 19:00

A gyerekek, de még a felnőttek jelentős százaléka is rajong az édes ízekért. Belén van ez kódolva, az anyatej édeskés zamata, annak imádata egész életünkben végigkísérhet.

Minden, ami édes, az könnyen lehet, hogy nagyon finom. Jellemzően, ami édes, nemcsak finom, de talán még a testsúlyunkra nézve is veszélyes lehet, ha nem tudunk mértékletesen bánni az édességekkel.

A Nutella világszerte ismert mogyorókrém, amelyet önmagában fogyasztva, ételeinkhez felhasználva nyújt édes élvezetet gyermek és felnőtt számára egyaránt.

Mit szólnál ahhoz, ha azt írnánk, hogy a Nutellát tovább gondolták. A Nutellával készült ételek végtelen variánsa mellett az az új ötlet pattant ki egy remek elméből, hogy létrehozza az első Nutella Hotelt. Természetesen az ötlet megvalósulása Amerikában fog megtörténni, méghozzá Napa völgyében, ráadásul csak nagyon rövid idejű nyitva tartásról lesz szó. nem több, mint három napig kívánják fogadni majd a vendégeket. Akik pedig abban az időpontban szállást foglalnak a Hotella Nutellában, azok garantáltan édes élményekkel fognak gazdagodni.

Minden lesz ott, amelyet a Nutella inspirált. Nutellás dekoráció fogja díszíteni a falakat, a hotel belső tereit, gofri alakú párnák biztosítanak édes álmokat. Természetesen Nutellás takaróba burkolózhatnak a vendégek. A piros-fehér, erősen a Nutella csomagolásának színeire fog emlékeztetni minden.

A berendezés csak egy dolog, de a Nutellát azért szeretjük, mert finom. Mit sem érnénk a dekorációval, ha nem lennének Nutellás finomságok. Éppen ezért a Hotella Nutella dolgozói számos, Nutellában gazdag étellel fognak előrukkolni.

A három napon át működő Nutella hotel valószínűleg jelentősen meg fogja emelni az ott megszálló vendégek cukorszintjét. Talán épp ez az oka annak, hogy csak erre a néhány napra lesz nyitva. A három nap éppen megterhelő a szervezet számára és köze sincs az egészségtudatos életmódhoz.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)