Jump to content

Olcsó vacsora miniszoknyáért cserébe

2015. 06. 08. 11:41

Minél rövidebb szoknyában érkezel, annál olcsóbban étkezel egy kínai étteremben. Az igazságos verseny érdekében a bejáratnál colstokkal felszerelkezett urak térdepelnek a hölgyek lábainál, hogy lemérjék a kérdéses ruhadarabb hosszát –vagyis inkább a rövidségét.

Egy kínai étteremben már a bejáratnál eldől, mekkora árcsökkentésre számíthatunk, mindezt pedig a szoknyánk hosszának fényében, számolt be róla a People’s Daily Online.

A Kína keleti részében található Yang Jia Hot Pot étterem ugyanis jelentős árengedményt ad azoknak a hölgyvendégeinek, akik legalább térd felett érő ruhában teszik náluk tiszteletüket. Még szerencse, hogy épp nyáridőben rukkoltak elő ezzel az akcióval, így nem kell a vendégeknek az olcsó vacsoráért cserébe agyonfagynia.

Ahogy sejteni lehetett, a hír hallatán igencsak megugrott az étterem vendégköre. A hölgyek az esetenként akár -90%-os engedményért érkeztek nagy rajokban, az urak pedig minden bizonnyal nem csak az ínycsiklandó ételek, hanem a formás lábszárak reményében is.

A szabályok értelmében a térd felett nyolc centiméterig érő szoknya húsz százalékos árcsökkentést ér, a térd felett harminchárom centiméterrel húzódó rokolya akár kilencven százalékos megtakarítást is eredményezhetett.

Az étterem öt hónapja nyitott, és máris híres finom, fűszeres és csípős ’hot pot’ fogásairól. A vendéglő vezetője, Eason Yang, aki egyébként Nagy-Britanniában tanult kereskedelmet, minden hónapban újfajta akcióval rukkol elő, hogy megörvendeztesse törzsvendégeit.

(Kép: mamiverse.com)