Jump to content

Múzeum, ahol vásárolhatsz: Bolhapiac

2015. 04. 12. 12:19

A budapesti Petőfi Csarnok minden hétvégén bolhapiaccá változik: gyűjtők, megszállott lakberendezők, kincsvadászok kedvenc helye! Válogass, nézelődj, alkudj te is!

A budpaesti Petőfi Csarnok hétvégi bolhapiaca elsősorban a látványosságok és az érdekes dolgok, relikviák, régiségek, gyűjtemények kiállításra jött létre. Miközben azonban sétálgatunk a rég elfeledett kincsek között, természetesen vásárlásra is van mód, hiszen egy-egy különlegesség lehet, hogy pont rád vár!

Hobbi lakberendezők számára, gyűjtöknek és kincsvadászoknak kötelező hétvégi program a portékák bújása, hiszen míg egyeseknek egy-egy darab csak régi kacatnak tűnik, addig másoknak egy régóta keresett, hiányzó darab a gyűjteményből vagy akár otthonuk legfőbb dísze is lehet..

Megszállott lakberendezők, DIY-mániások, és azok, akik egy-egy régi darabban mindig megtalálják a szépet és a megújulási lehetőséget, mindennél jobban élvezik a bolhapiacok hamisítatlan, békés hangulatát, és a felfedezés, a kincsvadászat izgalmát.

Látogass el Te is hétvégenként a Petőfi Csarnokba, ahol szombaton és vasárnap reggel 8 és délután 2 óra között, 150 Ft-os jelképes belépődíj fejében kedvedre nézelődhetsz kutakodhatsz, vásárolhatsz.

A különlegességek piaca, igazi múzeum, ahol vásárolhatsz is!

További infók: http://bolhapiac.com/