Jump to content

Rosalia Fesztivál a rosé és pezsgőborok jegyében

2015. 03. 12. 16:56

Alig várod már a nyarat és az esti szabadtéri borozások idejét? Akkor várhatod a Rosaliát is, mely egy remek hangulatú borünnep friss rosékkal, pezsgőkkel és finom borokkal. Gasztronómiai élmények, önfeledt borozgatás és szórakozás az egész családnak!

A budapesti Gesztenyéskertben csodás hangulatú hétvégi borozgatós fesztivál vár rá május elején, ahol a magyar rosé és pezsgő borok közel teljes kínálata egy helyen egyszerre megkósolható... sőt, te magad választhatod ki az idei kedvencedet!

Május 8-10. között a Gesztenyés kertben széles borkínálat, ezen belül kiemelt rosé és pezsgő paletta várja a borkedvelőket. A rendezvény készpénzmentes.

A borok kóstolgatása mellett természetes gazdag programokkal várják a szervezők a látogatókat, hiszen a Jazzy Színpadon jobbnál jobb fellépők előadásait is élvezheti a nagyérdemű, többek között A Dal 2015 nyertese, Boggie is fellép a Rosalián, közvetlenül az Eurovíziós Dalfesztivál előtt.

A Rosalia ideális program kisgyermekes családoknak is: kézműves műhely, koncertek, táncház és arcfestés várja a kicsiket, miközben szüleik önfeledten köszönthetik a nyarat és kóstolgathatják Magyarország legjobb rosé és pezsgő borait.

Május 9-én a rendezvényen zajlik majd az éves Magyar Rosé és Pezsgő Mustra, ahol kiderül, hogy melyik borok a legjobbak idén.

A Rosalián természetesen a gasztronómia szerelmesei is megtalálhatják számításaikat, hiszen a finom rosé borok mellé hihetetlenül érdekes, finom és különleges falatokat, ételeket kínálnak Magyarország legjobb vendéglátóhelyei és street foodosai.

(Fotó: programturizmus)