Jump to content

Baglyok társaságában mulathatunk a Sohoban

2015. 03. 09. 11:13

A macskás kávézók ötlete után itt a vadiúj, trendi parti-állat: a bagoly!

London bulinegyedében, a Sohoban nyílt meg az az egyedülálló bár, ahol baglyokkal múlathatjuk az időt. Egy biztos, a szárnyas józságok biztos, hogy jobban fogják bírni az éjszakázást, mint mi!

Az Annie the Owl (Annie, a bagoly) nevezetű pop up kocsma március 19-25 között nyitja meg kapuit a nagyközönség számára, a vendégek két teljes órát és két komplett koktélt élvezhetnek a bölcs madarak társaságában –már amennyiben elég szerencsések ahhoz, hogy bejussanak a máris nagy érdeklődésre szert tevő eseményre. A különleges estére ugyanis lottójegyeket lehet vásárolni 20 fontért, így tehát könnyen előfordulhat, hogy hoppon marad a baglyokra kíváncsi vendég.

A koktélokat London legprofibb mixerei keverik, a derék baglyokra pedig szakértő sólymászok fognak vigyázni, így remélhetőleg sem madárnak, sem embernek nem esik majd bántódása.

Ráadásul nem is akármilyen hétköznapi baglyokkal találkozhatunk a Soho-beli bárban, mindegyik madárnak külön profiloldala van. Megismerhetjük Winstont, a bölcset, Rubyt, az egzotikus bagolyhölgyet, és a titokzatos Hootie-t, aki mellesleg éppen a Bagoly Világszépségverseny dobogós helyére pályázik.

A baglyos bár ötlete egyébként Japánból származik, ahol jelenleg teljes mellbedobással pörög a baglyos kávézók divatja.

(Kép: tumblr)