Jump to content

Férfias és nőies nászúticélok

2015. 02. 16. 11:22

Az első komolyabb házastársi vita talán már rögtön az esküvő után felüti a fejét: mi legyen a romantikus nászút úticélja? Távolról sem biztos, hogy a friss férjek és feleségek ugyanúgy képzelik az utazást...

A Condé Nast Traveller megkérdezett férfiakat és nőket, hogy ha kizárólag rajtuk múlna, milyen helyszínt választanának szerelmes úticélnak az esküvő után? Ebből kiderül, nem mindenki képzeli egyformán a nészútjának romantikus hátterét.

-Hawaii vs. romantikus vidék

Az egzotikus sziget a megkérdezett férfiak egyik kedvenc nászúticélja volt, a hölgyek azonban szívesebben időztek volna egy zöld, füves, vidéki tájon.

-Afrika vs. Csendes-óceáni sziget

Talán a Távol Afrikától című film ihlette e választás, de sok feleség szafari nászútról álmodott. Az urak azonban a Csendes-óceán kék vizében áztatták volna szívesebben magukat.

-Tahiti

Mindkét fél egyetértett abban, hogy a Gauguint is megihlető sziget tökéletes célpont lenne.

-Bali vs. Saint Lucia

Talán az Ízek, imák, szerelmek című romantikus film sugallta ezt a helyszínt a hölgyeknek? Ezt nem tudhatjuk pontosan, annyi azonban biztos, hogy a szebbik nem szívesen utazna párjával Balira. Az urak azonban Saint Lucia szigete felé vették volna az irányt.

-Hegy vs. tengerpart

Ha a kettő közül kell választani, akkor a férfiak inkább a hegymászást, a nők ellenben a vízparti lazulást részesítik előnyben.

-Történelem és romantika vs. természeti szépségek

Míg a férfiak a természet lágy ölén ölelnék újdonsült feleségüket, a hölgyek inkább egy szép kastélyban ünnepelnék meg a házasságukat.

(Kép: snipview.com)