Jump to content

Gödöllői Esküvő Kiállítás

2015. 01. 26. 19:46

Megkérték a kezed? Férjhez mész idén? Esküvőt szervezel? Akkor mindenképpen látogass el a VI. Gödöllői Esküvő Kiállításra februárban!

Idén február 7-én  kerül megrendezésre a Gödöllői Esküvő Kiállítás, immáron 6. alkalommal.

Ahogy minden évben, most is próbálnak a szervezők valamilyen újdonsággal kedveskedni a látogatóknak. A kiállítással próbálnak segítséget nyújtani az ifjú pároknak, hiszen az esküvői piacon sok szolgáltató van, így nem mindig egyszerű a választás.

A pesti kiállításoktól eltérően a gödöllői rendezvény családias környezetben zajlik, hiszen az sem mindegy, hogy az esküvőn kik vannak jelen.

Ezzel a felfogással a gödöllői kiállítás kitűnik az esküvői piacról, így ha párod és Te is hasonló elveket vallatok, látogassatok el a rendezvényre, ahol megtalálhatjátok azokat a szolgáltatókat, akik még hiányoznak a palettáról - elsősorban Göldöllő vonzáskörzetében, de persze országszerte is.

A kiállítás szervezői sok-sok meglepetéssel készülnek: a Facebookon például az eseményt hirdető poszt megosztói között kisorsolnak egy 2 személyes belépőt a kiállításra.

A kiállításra látogatók között pedig kisorsolásra kerül egy 2 személy részére szóló belföldi wellness hétvége az Utazzitthon.hu jóvoltából.

Mint idáig minden évben, most is érdemes lesz tehát ellátogatni a családias Gödöllői Esküvő Kiállításra!

Időpont: 2015. február 7. 10-18 óárig

Helyszín: Erzsébet Királyné Szálloda, 20100 Gödöllő, Dózsa Gy. u. 2.

Belépőjegyek:
- felnőtt - 800 Ft
- gyermek - 500 Ft
- 7 éves kor alatt ingyenes

 

(Fotó: preugia-farmhouse)