Jump to content

2015-ben is SNOWATTACK fesztivál!

2014. 12. 18. 19:50

Azt hitted, hogy a jövő évi fesztiválok késő tavasszal kezdődnek el? Dehogyis! Már februárban belerázódhatsz a fesztivál hangulatba a SNOWATTACK-en, amely egy hatalmas sí, snowboard és zenei fesztivál magyar fiatalok számára Franciaországban.

Európa egyik legnagyobb sí, snowboard és zenei fesztiválja, a SNOWATTACK, 2015-ben is megrendezésre kerül a franciaorsázgi Puy Saint Vincentben. Még van időd, hogy jelentkezz!

Franciaország egyik legszebb hegyi síterepét, Puy Saint Vincent-et, egy hétig a síelés, a vég nélküli partyk és az utánozhatatlan hangulat tölti majd be.

Több mint 2000 fiatal, a nemzetközi és a magyar zenei élet sztárjai, őrületes sport programok és profi szervezés, Európa legkedveltebb party sítábora.

Éjjel és nappal is számtalan program, kaland és kihívás vár rád. Csak ízelítőül:

SNOWATTACK RALLY 2015 - Ismét felpörög a motor!
Újfent megrendezésre kerül a méltán híres Snowattack Rally. Ha kormányt ragadva autómobillal közelíted meg a fesztivál helyszínét, és hajt a versenyszellem, akkor nevezz be a Snowattack Rallyra!

BIKINIS/BOARD SHORT LECSÚSZÁS - Bikiniben a hegyekben, télen a lécen? Naná! 
Öltsd magadra a legdögösebb fürdőrucid és csússz a lejtőkön a szűz havon. A sípálya végén pedig sebességtől felhevült testedet, a Beachattack party medencéjébe csobbanva hűtheted. Ne a napfénytől, inkább Tőled olvadozzon a hó!
 
SNOWATTACK KUPA – Csatolj fel és... nyerj! 
Hajlamos vagy ügyesen megkerülni a dolgokat? 
Akkor ne habozz benevezni versenyünkre, a szlalompályán most ugyanis kamatoztathatod ezt a képességedet. Az indulás párosával zajlik, külön pályán, egymás mellett haladva, majd a második körben a 32 leggyorsabban leért induló már egymás ellen versengve küzd a dobogós helyezésekért. A verseny mind síelők, mind snowboardosok számára indul.

BEACHATTACK POOL PARTY - Tél és nyár, kéz a kézben jár! 
A Beachattack pool party keretében” Sex on the Beach”-et kortyolgatva, a kültéri medencében lazulva gyönyörködhetsz a panorámában 1800m magasban .
 
CRAZY RACE - Indulhat a flúgos futam
Cseréld le jól bevált és megszokott szánodat a legőrültebb csúszó alkalmatosságra. Ki mondta, hogy a krokodil vagy a delfin nem szereti a havat? Pattanj felfújható gumi állatod hátára és hódítsátok meg a Snowattack lankáit-lejtőit. Figyelem! Sebbességkorlátozás NINCS! Győzzön a leggyorsabb és legőrültebb!
 
HÓEMBERÉPÍTŐ VERSENY - Formáljátok Ti meg a Snowattack legmenőbb hóemberét!
Ruházd fel a legegyedibb kiegészitőkkel, adj neki nevet, egyéniséget, majd nevezd be a hó haver szépségversenyre, hogy elnyerje számodra a legcoolabb ajándékok egyikét.
 
SNOWATTACK BEERPONG BAJNOKSÁG - Legyetek Ti csapattársaddal az első SNA beerpong bajnokok!
Az amerikai egyetemisták között már az 50-es évek óta az egyik legnépszerűbb játék, amely már itthon is hódít!
Nevezés: párossával, a sorsolást követően pedig megmutathatjátok, hogy nem csak szerencsések; hanem Ti vagytok a
 
AFTER SNOW PARTY - Megérdemelt lazulás a legnagyobb magyar slágerekre!
Tavaly a legnagyobb sikert aratott napközbeni buli: forralt bor a kézben, miközben Demjén Rózsi és Edda szól a hangfalakból. Készülj fel, itt torkaszakadtáig üvölt majd a szöveget mindenki!
 
GRILL PARTY TÁBORTŰZZEL - Ha már nem bírod ki a vacsoráig!
Nap búcsúztató és egyben buli alapozó tábortűz; sütögetős, chill-ezős, sícuccban partyzós késő délutáni móka!
 
PARTY ARÉNA
A Snowattack Sí-, Snowboard és Zenei Fesztivál Nagyszínpada és éjszakai zenei központja, egy 1100 m2-es partysátor, ahol hatalmas bulik és koncertek várnak!
 
 
Különleges tematikus esti bulik:
WELCOME PARTY
: Az első este ismerkedős bulija, ahol a karszalag színe alapján tudni fogod, kivel beszélgess, kivel táncolj és ki az, aki tabu!  
RETRO STARS SPECIAL PARTY: A '80-as és '90-es évek legnagyobb slágerei és egy csillogó party!
PIZSAMA PARTY: Az utolsó estn már úgysem marad tiszta ruhád, lődd fel a pizsamát és bulizz még egyszer egy jó nagyot!
SNOWATTACK FARSANG: Az álarcok és a maszkok viselése is erre vezethető vissza: a névtelenség, az „arctalanság” biztosítja mindenki számára a féktelen mulatozást. Te se hagyd otthon kedvenc maskarád! 
MEXICO PARTY:  Sombrero a fejekre, ponchok a vállakra, és már indulhat is a vad kaland!
 

És a LINE UP sem akármilyen. A nemzetközi fellépők között ott lesz a Sigma & Justyce, a Bassjackers, a Brooklyn Bounce, míg a magyar zenekarok közül tiszteletét teszi a Punnany Massif, a Halott Pénz, az Animal Cannibals, Julia Carpenter, a Stereo Palma, Edo Denova, a Drop The Cheese, DJL, Senor Grande, Marchello, Dr. BRS, az Electric Shock Duo és Begi.

(Fotó: music-zone.eu)