Jump to content

Imagine Budapest: Tematikus séták a városban

2014. 12. 09. 16:17

Szeretnéd megismerni Budapestet? Szeretnéd az igazi arcát látni és olyan helyekre eljutni, ahol még nem jártál? Esetleg olyan szemszögből felfedezni a fővárost, melyre nem is gondoltál? Az Imagine Budapest segítségével tematikus, izgalmas és érdekes sétákat tehetsz Budapesten.

Az Imagine Budapest tematikus városnéző sétákat szervez Pesten és Budán, előre garantált időpontokban. A szervező honlapján megtalálható túranaptárban kedvedre böngészhetsz a következő időszakban megrendezésre kerülő programok között, és - amennyiben sikerül találni alkalmas időpontot - azonnal jelentkezhetsz is. Lehetőség van egyedi időpontban történő séták megszervezésére is külön csoportok részére.



A tematikus séták néhány órát vesznek igénybe, és szakképzett vezető segítségével új megközelítésben mutatják be a fővárost vagy annak egyes részeit.

Próbáld ki a fény útját Budapesten, látogass el az édesszájúaknak szervezett cukrászda túrára, ismerd meg a város bűnügyi történeteit, pletykáit és helyszíneit, járj végig egy irodalmi városnéző sétát, érezd és lásd Budapest illatait és színeit, nyerj betekintést egy hídmester életébe, kukkants be egy igazi mágnás palotájába, ismerd meg a pesti épületdíszek titkos nyelvét, gyönyörködj Ferencváros eldugott kertjeiben és udvaraiban, vidd el a gyerekeket egy terézvárosi vadlesre, ismerd meg a belváros rejtőzködő templomait, vagy csak élvezd a budapesti építészet remekeit.

Válassz a lehetséges tematikus séták közül, és nézz más szemmel Budapestre!

Infó: imaginebp.hu

(Fotók: lajk, krisztianbodis)