Jump to content

Szereted a mézet? Menj Gyulára!

2014. 11. 19. 19:27

Kevés télibb hangulatú fesztivál létezik, mint a gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál, mely mennyei illatokkal és ízekkel várja december második hétvégéjén a mézimádókat.

Gyulai Méz- és Mézeskalács Fesztivál 2014: három nap, amikor minden a mézről szól. Mézeskalácsosság, méhészet, gasztronómiai élmények és turisztikai látványosság várja az érdeklődőket, idén negyedik alkalommal.

Egy hosszú hétvégén át, számtalan helyszínen, csábítják a látogatókat mézédes élvezetekre. Méz, mézeskalács, cukrászati különlegességek bemutatója, kóstolása és vására. Itt még Jancsi és Juliska is elcsodálkozna!

A 2014- december 12. és 14. között megrendezésre kerülő gyulai Méz- és mézkalács Fesztiválon méhészeti kiállítás és vásár, mézzel készített különleges ételek készítése, kóstolása is a program része lesz. Miközben Adventre készülődünk, a gyerekeket kézműves programokra várják. Lehetőség lesz múzeumi látogatásra kedvezményesen és mézkóstolásra. Továbbá hangulatos gálaműsor, Luca napi meglepetés színesíti a gazdag programot.

 

(Fotó: gyula.varosom.hu, huffingtonpost.com)