Jump to content

Menj a Balatonra ősszel is!

2014. 10. 09. 09:13

Nyitott Balaton ősszel is! A népszerű akciós programsorozat immár nem csak nyár előtt csalogatja a Balatont imádókat a régióba, hanem a szezon meghosszabbításának céljával ősszel is. Az október 23.-i négynapos ünnep és a Mindenszentekig tartó hét alatt számos jobbnál jobb lehetőség vár rád a csodaszép Balatonnál!

A Nyitott Balaton akciósorozat alapvető célja megmutatni, hogy a Balaton Régió nem csak a nyári, fürdőzésre alkalmas időszakban jelenthet vonzó úti célt a turisták számára, hanem az őszi időszakban is képes olyan kínálatot biztosítani, amiért érdemes ideutazni: például boros gasztronómiai élmények, gyermekprogramok, kerékpártúrák, gyalogtúrák, nordic walking vagy csak gondtalan napfürdőzés az őszi melengető napfényben a Balaton-parton.

A www.nyitottbalaton.hu oldal segítségével könnyen tájékozódhatasz a Nyitott Balaton programsorozat eseményeiről, az akciós szálláslehetőségekről, garantált és egyedi programokról.

Vedd célba 2014. október 22. - november 2. között a Balaton Régiót, hogy felejthetetlen élményekkel feltöltődve élvezhesd a kellemes őszi napokat Magyarország egyik legszebb vidékén!



A bő egy hetes őszi Nyitott Balaton akcióban természetesen főszerepet kap a Balaton-felvidék és a Dél-Balaton összes történelmi borvidéke, de akár borkedvelő vagy, akár szeretsz pincetúrázni, akár a gasztronómiai ínyencek körébe tartozol, akár kultúrára szomjazol, akár kirándulnál, akár filmrajongó vagy, biztosan megtalálod a számításod és a neked való élményt az őszi Balatonnál.



(Fotók: nyitottbalaton.hu, balaton.network.hu, player.hu)