Jump to content

A legszebb szállodai medencék

2014. 10. 06. 18:52

Olyan szállodai medencéket hoztunk, melyektől egészen biztosan tátva marad mindenki szája! Hihetetlen panorámák és fantasztikus környezet, ahol biztosan nem a hotelszobában ücsörögnél egész nap!

1. Grace Santorini, Görögország

A mindössze 20 szobás pici szállodának lenyűgöző kilátása van az amúgy is felülmúlhatatlan Szantorini szigetén. A piciny Imerovigli faluban található, hegytetőre épült hotelbe  - már csak medencéje miatt is - érdemes jó előre szállást foglalni.

2. Hanging Gardens, Ubud, Bali

A hotel minden egyes szobájának saját, őserdőre néző infinity medencéje van, nem is kicsi! Ha éjjel nem zavarnak a dzsungellakók hangjai, ez a te helyed!



3. Hotel Caruso, Amalfi, Olaszország

Az igazi, mediterránosan olasz és kissé ókori hangulatú Hotel Caruso infinity medencéje biztosan felülmúlja minden várakozásodat. A medencéből nézz meg egy naplementét, és garantáltan megoldódik minden problémád!



4. Mardan Palace, Antalya, Törökország

Európa egyik legnagyobb medencéje, mely körülöleli az egész szállodát. A tulajdonosok még a tengeri hangulatra is figyeltek, hiszen az Egyiptomból hozatott 9000 tonna tengeri homok és a 4000 hal otthonául szolgáló "süllyesztett" akvárium is segít abban, hogy tökéletesen kikapcsolódj.



5. Golden Nugget, Las Vegas, Egyesült Államok

A Golden Nuggetben nem sajnálták a pénzt a wellness-részleg kialakítására. A medence komplexumban egyenesen élő cápák mellett úszhatsz el (nem kell félni, jól el vannak különítve), és ha csúzdázni támad kedved, egy háromemeletes csúzdán azt is megteheted.



6. Blue Lagoon, Izland

Az Izlandon oly gyakori geotermikus hőforrások miatt nem nehéz látványos fürdőket építeni. A Blue Lagoon medencéje nem csak szép, hanem gyógyhatású hőforrás, melyben szilícium-dioxid, alga és rengeteg ásványi anyag található, mely kiválóan gyógyítja a makacs bőrproblémákat. És még csak egy drága szállodai szobára sem kell költened, hiszen napijeggyel önmagában is használhatod az uszodát.

7. Martina Bay Sands Resort, Szingapúr

A város felett elhelyezkedő szálloda nem aprózta el a medence kérdését: csaknem 1 kilométer hosszú infinity medencéjében midenkinek az első sorban jut hely. A kilátás? Egész Szingapúr!

8. St. Reis, Lhasa, Tibet

A világ egyetlen medencéje, mely színarannyal van kicsempézve. Ráadásul gyógyhatású fürdőt vehetsz: sós vízzel töltött 28-32 fokos vízben élvezheted az arany ragyogást, na és a kilátást a Himalájára!



9. Chongwe River House, Zambia

Kevesen érezhetik magukat szafarin a medencében való pancsolás közben. Itt ezt is megteheted, hiszen úszkálás közben közvetlen környezetedben zajlik az igazi afrikai vadélet.



10. Oberoi Udeivilas, Udaipur, India

Álmodtál már arról, hogy egy szultán palotájában élj? Vagy az ő medencéjében úszkálj? A Rajasztán fenséges palotáira emlékeztető szálloda minden egyes szobája a medencével határos, míg körbeúszni a palotát királyi érzés lehet.



(Fotók: lifestyle.com.au)