Jump to content

Csókok, kacsaszáj és homokos lábak – képek a nyaralásról

2014. 07. 14. 17:22

A nyaralásnak is megvannak a maga jellegzetességei, így a savanyú uborkáért kiáltó, negédesen összebújó, meghitten selfie-ző párocskák, a csücsörítő lánykák tengerrel a háttérben, és a homokszemcsékkel tarkított pucér lábak mind nélkülözhetetlen kellékek a nyaraláson menőző embertársaink számára.

Természetesen legtöbb ismerősünknél kiveri a biztosítékot, amikor a 100. képet osztjuk meg a nyaralásról a közösségi oldalunkon, szóval ne csodálkozzunk, ha ezek után a frissítéseink nem fognak megjelenni mások hírfolyamában. Minden esetre, nem vagyunk kötelesek a technológia világától elszakadni képtelen emberek megosztásait non-stop elszenvedni, azért kedvünkre élcelődhetünk a legnagyobb közhelyeken.

Már arról is készült felmérés, hogy milyen képet posztolnak leggyakrabban a nyaralók. A listát kétségkívül a párunkkal készült képek vezetik. Ezt követik a celebeket utánozó kacsaszáj szerű fintorok és csücsörítések, a nyaralók 21 százaléka osztana meg ilyen jellegű képet magáról. A homokba fúródó lábak (homok híján gyakran csak napozó lábak), a harmadik legnépszerűbb „elkapott pillanat”. Negyedik helyen az elmaradhatatlan naplementés selfie áll, ami kihagyhatatlan, ha valami egzotikus helyen nyaralunk.

Az utazók 84 százaléka használja rendszeresen a Facebook-ot a legemlékezetesebb pillanatok megosztására. Majdnem minden harmadik ember ismerte el, hogy már a reptérről készít magáról képeket, mindenki tudtára hozva, hogy elutazik. Vagy legalábbis becsekkol.

 

www.dailymail.co.uk

Fotók: bigbible.org.uk