Jump to content

Mit tudsz és akarsz 2023-ban megmutatni?

2023. 01. 29. 19:00

Sokan fogják kedvelni az idei év divatját, divatszíneit, mert egy kicsit a múltba kacsint, de csillog is. Ismerd meg, hogy idén mi lesz menő és te ebből mit tudsz magadévá tenni?

Olyan múltba kerülhetünk, amely a jövőbe visz. Ugyanúgy érvényesülnek a visszafogottabb pasztellszínek, mint a metálos csillogás. A régi újjáélesztése zajlik, de lényegében a divat önmagában is ezt jelenti.

A szép és ápolt bőr divatos és az igényességünket is tükrözi, de idén azt érdemes csillogóvá is tenni. A tus használatát számos video szemlélteti, de 2023-ban ezt szinte már művészivé teszik. A bizonytalan kezűeknek van mit gyakorolni, mert most igazán érvényesülnie lehet a szemceruzának.

A világ kőkemény, lehet, hogy pontosan ezért is vágyunk a lágyabb és melegebb színekre. A frizurákon ez már meg is látszik. Bármilyen árnyalatot szeretnénk, annak most a természetesebb formája lesz a menő. Ha már a frizuránál tartunk, akkor nem kell jól fésültnek lennünk. Sőt, akkor vagy a legvagányabb, ha hagyod érvényesülni a kócodat. A kissé rendezetlennek tűnő megoldások a notórius későknek igazán jól jön, mert nem kell túl sok időt tölteni a hajformázással.

Habár még mindig divat a csillám és az apró díszítő kövek használata a körmökön, ugyanakkor a visszafogottság, a pasztell színek használata, a letisztultság is megtalálható, így aztán bárki igényeit könnyű kielégíteni.

Ruházkodás terén is visszarepülhetünk a múltba. Volt idő, amikor a sok zsebes nadrág volt a módi és most újból megtalálhatjuk. Jellemző lesz ugyanakkor a semleges színek használata, valamint a természetesség és a letisztultság is megfigyelhető.

Mutasd a derekadat, a csípődet! Már csak azért is, mert idén nem kell elrejtenünk azt. A sellő fazon kellően kiadja a csípő formáját és igazán jól passzol a kagyló dekoltázshoz. A nőiességet kifejező ez, de nem jelenti azt, hogy tapadós darabokat öltünk magunkra. Habár eddig csak a visszafogottságot mutatta a 2023-as divat, azért lesz mit látni, láttatni. A merész kivágások, az anyagok sejtelmessége, esése, esetleg átlátszósága mind szexi. Ha így unalmas lenne egy darab, azt rojtokkal, bojtokkal és tollakkal fel lehet dobni.

Aki a szimmetriát szereti, annak szemét most bántani fogja az aszimmetrikus divat. Habár volt már arra példa, hogy ez feltűnt, talán most azért került újra vissza, mert a bizonytalanságot is kifejezi.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: Pixabay)