Jump to content

Hivatalos napszemüveg útmutató a nyárra

2014. 07. 03. 21:04

Egész évben viselünk napszemüveget (nagyjából), de a nyár külön odafigyelést igényel. Ezért itt felsoroljuk a legjobb napszemcsi kombinációkat, amivel biztos mindenki figyelmét felkeltjük.

Aviátor

Több emlékezetes filmjelenet maradt fent ezzel a kinccsel, amit tipikusan a Ray-Ban készít. Egyszerű, de nagyszerű darab, amit nem lehet megunni. Minden stílushoz illik és különlegessé teszi a megjelenésünket.

Cica szem

Rögtön Audrey Hepburn jut eszünkbe, aki a fekete napszemüvegében nézte a kirakatokat. De ne higgyük, hogy csak neki áll jól, csak el kell találni a stílust és színt és rögtön hódítunk vele.

Színes variációk

A fesztivál időszak idején kötelező egy ilyen darabot beszerezni. Válasszátok ki kedvenc színeteket és hajrá! Mindegy, hogy melyik színt választjátok, még a legunalmasabb ruhát is feldobja egy kis szín.

Túlméretezett lencsék

Bár ezeket általában hírességek hordják, hogy eltakarják az arcukat, igenis jól néznek ki. Másik előnye, hogy nem kell hozzá sminket feltenni. Elegánsnak tűnünk benne, egy igazi dívának, pedig csak egy napszemüveget vettünk fel.

Visszatükröződő lencsék

Hivatalosan is kijelentjük, ez a 2014-es nyár trendje. Nem számít, hogy márkás vagy nem, felkelti a figyelmet és vagánynak tűnünk benne.

Kerek csoda

John Lennon egyik felejthetetlen kelléke, amivel beírta magát a történelembe. Itt figyelni kell az arcformára, hogy jól álljon, és művészi hatást eredményez.

Csak a barna minta

Tiszteletet követel, a klasszik 80-as évek beli szépség, ami egy örök darab. Nem számít mennyibe kerül, életünk végéig kitart mellettünk.

forrás és fotók: www.elle.com