Jump to content

5 frizura a vörös szőnyegről

2014. 01. 30. 06:00

Elnézve a vörös szőnyeges eseményekről megjelenő fotókat (amiből mostanában egyre több van), nem lehet nem kiválasztani a számunkra legtetszetősebb ruhát, frizurát, amiben magunk is pompáznánk. Ha a ruhában nem is tudunk segíteni, viszont a frizurák terén van néhány ötletünk.

A vörös szőnyeg frizurái határozottan inspirálják a bálok, esküvők és bármilyen különleges eseményen megjelenő hajviseleteket is. Nem lehetetlen elkészíteni otthon sem a közel hasonló variációikat. Mutatjuk, hogyan.

Fonott konty

Jessica Alba frizurái minden eseményen tökéletesen mutatnak. Ez az elegáns hajviselet kombinálja a francia kontyot néhány romantikus fonattal. A legjobb az egészben, hogy jól néz ki frufruval is, és anélkül is.

 

Tengerparti hullámok

Sandra Bullock a tökéletes példa arra, hogyan lehet jól kinéz a téli hidegben tengerparti hangulatot idéző hullámos frizurával. Nagyon egyszerűen elkészíthető, csupán egy lapos hajsütővas és néhány hajgumi szükséges hozzá.

 

Fejtetőre fésült frizura

Julia Roberts az idei Golden Globe gálán fekete-fehér ruhájához egy fejtetőre fésült frizurát választott, ami úgy tűnhet, hogy túl bonyolult elkészíteni. Pedig annyira nem is.

 

Oldalra fésült frizura

Tudjuk, hogy Jennifer Lawrence hosszú haja már a múlté, de ezt a frizurát a tavalyi SAG Awards-on viselte, ami azóta is nagy kedvenc. A titka a fonat, amely megtartja oldalt a hajat.

 

Csavart konty

Végezetül itt van Emma Stone kanyargós kontya. Nagy előnye, hogy sokoldalúan hordható, szép ruháktól kezdve egészen a farmer-pulcsi párosig sok mindenhez passzol.

Forrás: www.brit.co