Jump to content

„Miú - mi újság ? Itt a cicuskád!”

2014. 07. 25. 09:44

Macskakedvelő és macskával együtt élő olvasóinknak összeállított cicusbarát megoldások. A szigorú komolyságot nélkülöző ötletek a házi kedvenc aktív életéhez, pihenéséhez, etetésének eszközeihez.

Akik némi távolságtartással rajonganak a kisállathoz, próbáljanak ki egy macskamintás tapétát életük valamely belső terének egyetlen falán. Mókás hangulat, a komornak vélt szín ellenére.

Olvasóink, akiket a macskától való távolság pusztán az otthonon kívüli időszakban terhel, válogathatnak kedvencük kényelmének biztosításához a különböző lehetőségek közül.

Varrjunk az ablakpár kányméretéhez igazított, könnyen mosható, erősebb szövésű textíliából, az otthon szín- és mintavilágával összehangolható párnahuzatot. Ez a cicus kényelmes fekvőhelye, s ha vele utazunk nyaralásra, könnyen mozdítható.

Ha már együtt élünk a macskával, miért ne fordíthatnánk különös figyelmet a vele kapcsolatos tárgyak megválasztására. Az etető- és itatótál tartó ízlésesen kialakított formavilágával magasan leköröz holmi ócska, műanyag megoldást.

Igazi macskarajongók otthonuk egy szegletét átalakíthatják kedvencük játszó és pihenősarkává, készen vásárolt, vagy ügyes kezű Apuka vagy Partner bevonásával, saját gyártású „cica dobozokkal”.

A design kedvelő cicus modern pihenőhelye.

A megszállott DIY gazdi ötlete kedvence alvóhelyeként.

S a végére egy merész és tréfás megoldás, ami talán túl sok otthonba nem költözött be: az óriási macskanapé :o))).

Kedves cicarajongók, szemezgessetek az ötletekből!

(fotó: hauspanther.com, moderncat.net, www.etsy.com, petstrends.com, decorreport.com, the-crazy-cat.com, digsdigs.com, lifewithcats.tv, technabob.com)