Jump to content

Papír-hercegnő

2014. 03. 03. 11:31

Nem kell feltétlenül vagyonokat költenünk, ha a kislányunk gyönyörű estélyiben szeretne otthon tündökölni. Egy kreatív anyuka varázslatos játékot talált ki gyermeke számára...

Mint majdnem minden kislány, Angie négy éves kis hercegnője is imád otthon beöltözni. Az anyukája azonban egy nap ráunt a boltban vásárolható göncökre és jelmezekre, és elkezdett saját kezűleg báli ruhákat fabrikálni –mégpedig papirból!

Eleinte még kezdetlegesebb ruhák kerültek ki anya és lánya kezei alól, idővel azonban akkora gyakorlatra tettek szert, hogy ma már a vörös szőnyeg pompázatos ruháit is lemásolják gond nélkül.

Nézzék csak meg, az eredmény minden képzeletet felülmúl!

"Az ötletek közösen születnek. A lányom sokkal többet hozzátesz, mint hinnék. Ez az egyik legjobb dolog ebben a játékban: látom, hogyan fejlődik és tanul meg új dolgokat nap mint nap. Pontosan tudja, mennyi papírra lesz szüksége egy szoknya és egy felső elkészítéséhez. Kiteríti az anyagot és egyedül össze is tudja ragasztani. Legtöbbször papírt használunk, de van, hogy zsebkendőt, vagy ajándéktáskát, alufóliát is."

Angie instagram oldalán lehet megcsodálni a többi képet.

Forrás: Huffington Post