Jump to content

Beköszöntő

2014. 02. 21. 08:51

Kedves Olvasóink! Bár a kikelet még jócskán várat magára, magazinunk a mai nappal megkezdi tavaszi felfrissülését és megújulását!

Tudjuk és hisszük, hogy a nőket messze több minden foglalkoztatja, mint a divatos fogyókúrák leírásai, szenzációhajhász bulvártémák, vagy a trash-celebekről szóló hírek. Ezért szeretnénk mostantól még több érdekes, gondolatébresztő, de egyben szórakoztató tartalmat nyújtani Önöknek. Feladatunknak tűztük ki, hogy igényes, értékközvetítő magazinként inspiráljunk minden nőt az önmegvalósításban, saját erejének és tehetségének kibontakoztatásában.

Cikkeinkel az érdeklődő, igényes nő számára szeretnénk ablakot nyitni a világban folyó aktuális témákra, divatokra és eseményekre. Új beszédtémákat, szélesebb perspektívát, izgalmas, új gondolatokat kínálunk, melyek ezentúl a Mozaik rovatban lesznek olvashatók.

Naprakész témáink mellett az új Belbecs rovatban mostantól rendszeresen olvashatók lesznek pszichológiai, spirituális, és életvezetési tanácsadó cikkek, praktikus ötletekkel kiegészítve.

Divattanácsadó csapatunk a legfrissebb trendeket, smink- és frizurastílusokat hozza el olvasóink számára, melyeket Külcsín rovatunkban találhatnak meg. Emellett itt  különféle sportokról, mozgáslehetőségekről, és egészségügyi témákról olvashatnak.

Pálya rovatunkban karriertanácsadói, pénzügyi, gazdasági témakörökben olvashatnak.

Az Apróság-ban hétről hétre megjelentetünk könyvajánlót, játékos öteleteket, programajánlatokat otthonra és belföldre, és mindemellett gyermeknevelésről is olvashatnak pszichológusunk tollából.

Fészek című rovatunkban lakberendezési ötletekkel, étel- és italrecepteket kínálunk Önöknek.

Párkapcsolatokról, szexről és szerelemről Lepedő rovatban olvashatnak.

Mindemellett igyekszünk temérdek kikapcsolódási ötlettel is szolgálni Barangoló rovatunkban, feltérképezzük az aktuális, minőségi programlehetőségeket kül- és belföldön, a gyerekek és a felnőttek számára egyaránt.

Köszönjük az eddigi hűséget, és bízunk benne, hogy az új, friss tartalmakban örömét fogja lelni minden kedves régi és új olvasónk!

Üdvözlettel,

A marmalade.hu megújult csapata

(Kép:closetcooking.com)