Jump to content

Szex a lelke mindennek

2021. 05. 29. 19:00

Az életünk szexszel kezdődik. Szüleink két sejtjének összetalálkozásának köszönhetjük az életünket, azaz a szex kell a fajfenntartáshoz, ráadásul élvezetet ad.

Más vérmérséklettel rendelkezünk, így köztünk vannak olyan mániákusan szexelők, akik úgy tesznek ezzel, mint a láncdohányosok. Talán ez sem a legáltalánosabb, de az biztos, hogy a szex jó és szükséges is az életünkben. Nemcsak a genetikai állományunk továbbadása és a fajfenntartás miatt szükséges, hanem az hatással van az egészségünkre is.

 

Úgymint…

Szokták mondani, hogy a házsártos, mindig perlekedő nőnek valószínűleg régen volt szexuális élménye. Már csak azért is, mert a szeretkezés kiűzi az emberből a rossz gondolatokat. Semmi nem oldódik meg azáltal, hogy jó szexuális élménnyel gazdagodott, azonban a stressz elillan a testből. A szex által endorfin szabadul fel, ami jó közérzetet biztosít és felszabadultabbá válik az ember.

Ugyanakkor kiváló sport is. A futásra szokták azt mondani, hogy ingyenes és ahhoz nem kell semmi. A jó szexhez persze nem árt egy partner, de ugyancsak ingyenes sport, amely megmozgatja a test majdcsak minden izmát, azáltal kalóriát éget el a szervezet, mindeközben még élvezi is az ember.

A szex növeli a libidót, a testiség iránti vágyat. Vagyis a szex maga a vágyfokozó.

A szex enyhíti a fájdalmakat. Még a fejfájásra is hatással van (ha épp arra hivatkoznál, amiért nem akarsz szeretkezni), mert szex közben a véráramlás felpörög és ez jó hatással van az agyra.

A szeretkezés ingyenes bőrkezelés, bőrápolás is egyben. Mivel hormonok szabadulnak fel, így az a bőrre is hatással van. Képes megszüntetni bőrhibákat, kiütéseket. A szex közbeni izzadás során kitágulnak a pólusok, távozhatnak a szennyeződések, és ezáltal frissé, ragyogóvá teszi a bőrt.

Szeretkezz, ne háborúzz! A szex ugyanis kiváló feszültségoldó és ingyenes nyugtató is. Használd ki bátran!

A szex önbizalomnövelő. A jó szex pedig elhiteti az emberrel azt, hogy értékes, hogy szexi, hogy jó az ágyban.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)