Jump to content

Készülj a hidegre kötött ruhákkal

2021. 09. 24. 19:00

„Itt van az ősz, itt van újra.” És a szekrény mélyéről előtérbe kerülnek a vastagabb darabok, a nyári ruhák pedig átcsúsznak azok helyére.

Átnézted a ruhatáradat és azt találtad, hogy ráférne az újítás? Ha a hűvösebb időre gondolunk, akkor bizony a kötött, meleg darabok jutnak eszünkbe. Nem véletlenül. A kötött darabok az üzletek őszi-téli kínálatában egyértelműen jelen vannak. Nemcsak melegen tartanak, de még jól is mutatnak. Ha kikopott a kötött ruhatárad, akkor ideje beszerezned néhányat. Hogy mi legyen az?

Az idei módi megkönnyíti a választásodat, mert a kötött holmik nagyon hódítanak. Lehet az sál, sapka, kesztyű, kardigán, lényegében bármi.

A kötött blúz divattól függetlenül is ruhatárad részét képezheti. Talán olyan darab is megtalálható a szekrényedben, amelyet a nagymamád, anyukád vagy te magad kötöttél? A sportosan és elegánsan is kiválóan viselhető darab meleg és puha az esős, hideg napokon.

A kötött mellény olyan kortalanul felvillanó elem, amelyet az idén is bátran használhatsz inggel, farmerral is, de elegánsabb megjelenést is megadhatja neked, ha úgy kombinálod.

Ha a nőies vonalat képviseled, akkor a ruhatáradból nem hiányozhat a kötött ruha. A testhez simuló fazontól kezdve, a lazább és egyúttal bohém darab is gazdagíthatja ruhatáradat. Játszadozhatsz a színekkel, a hosszával, a mintával is, de még a nyakmegoldások is változatossá tehetik. Jól kombinálható blézerrel, ballonkabáttal és csizmával.

Maradunk a nőiességnél, és nem maradhat ki a sorból a kötött szoknya. A kötés minőségétől, a szabástól függ, hogy megtaláld a saját stílusodat. A köztudatban az van, hogy az ilyen szoknyák szélesítenek, de nem igaz ez a pliszírozott szoknyára. A redőknek és hossznak köszönhetően nyújthatják az alakodat.

Előkerülhet a szerkény eldugott sarkából az a kardigán is, amelyet túlságosan nagymamisnak tarottál. Most a romantikus stílust képviselő darabok közé tartozik. Feldobhatod övvel, viseld változatosan.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: pixabay.com)