Jump to content

Hullám a szemöldökben és az ajkakon is

2020. 01. 06. 19:00

Azt mondják, hogy a divat mindig változik, ám javarészt olyan újdonság tűnik fel, ami mégsem olyan új. Valamikor már volt divatban, és kicsit megújulva, de ismét színre tör.

A szépségipar igyekszik mindig valami újjal, követendővel előrukkolni. Amikor már azt hittük, hogy mindent láttunk, akkor kiderül, hogy ez nem így van. Ahogy a manikűrözés terén is újabbnál újabb ötletekkel rukkolnak elő, úgy nem csoda, ha a szemöldök divat is mindig változik, de az ajkak környékén is történnek változások.

Az Oroszországból induló trend egyre nagyobb divatnak örvend. Igaz, hogy ehhez szépészeti beavatkozás szükséges, hiszen az ajkak széle csak úgy magától nem hullámosodik be. A szájkontúrral és rúzzsal elért hasonló eredmény nem maradandó, de ha plasztikai sebész készíti el, akkor már igen.

Az új ajakdivat nem más, minthogy a felső ajkak szélét enyhén hullámossá teszik. Aki a természetesség híve, az garantáltan elveti ennek gondolatát is. Sokaknál tehát azonnal kiüti a biztosítékot, azonban van valami extravagáns és különleges hatása annak, hogy hullámos az ajak. Sokak számára tetszetős ez a látvány.

Aki kedvet kap a hullámos ajkak elkészíttetéséhez, nemcsak a felsőt teheti azzá, hanem az alsót is. Bármilyen nehéz is elképzelni, de a hullámos ajkak nemcsak a nők tetszését nyeri el. Számos férfi is elkészítteti magának.

A hullám elérése érdekében anyagot fecskendeznek az ajkakba. Ennek természetesen kockázata is lehet, amivel sokan inkább nem kísérleteznek.

Olcsóbb és biztonságosabb, valamint múlandóbb az, ha ezt az eredményt festékkel akarjuk elérni. A tartós eredményben pedig a Photoshop nyújthat eredményt. Az elkészített fotót bármikor meg tudjuk mutatni.

Ha el sem tudod képzelni, hogy milyen az ördögi ajak, akkor mutatunk néhány példát.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=RuAr9dW8EJc)