Jump to content

Tündöklés és csillogás akár ünnepeken, akár hétköznapokon

2019. 12. 20. 19:00

Nemcsak az ajándékok beszerzésével, nemcsak az ünnepi ételek elkészítésével és a dekorálással készülhetünk a karácsonyra.

Ez az az időszak, amikor pihenést tudunk beiktatni az életünkbe, valamint családi és baráti összejöveteleken, kellemes hangvételű társaságban eltölthetünk kellemes órákat. Habár nagy energiát szánunk arra, hogy megtaláljuk az egyénre szabott meglepetéseket. A másik jelentős kérdést az okozza, hogy az ünnepi alkalmakra mit vegyünk fel. A családi ünnepi ebéd vagy vacsorához nem biztos, hogy a legpuccosabb ruhába bújunk, de egy munkahelyi évzáró bulira mindenképp a legszebb ruhánkat vesszük fel.

Az ünnepi hangulatot már a ruháink is tükrözhetik. Elég lehangolók a napok. A korai sötétedés miatt némi egyhangúságot érezhetünk. Érdemes feldobni csillogással. Ezt a hétköznapjainkban is megtehetjük. Arra ügyelni kell, hogy ne csillogjunk, tündököljünk tetőtől talpig. Azt hagyjuk meg különlegesebb alkalmakra.

Valószínűleg a női ruhatárakból előkerültek már a vastagabb harisnyák, leggingsek, amelyekkel a ruhák és szoknyák ugyanúgy viselhetővé válnak.

Karácsonykor és szilveszterkor ugyanúgy hűséges társaink lehetnek, és a meleget biztosítják számunkra.

A bársony, mint most felkapott anyag nemcsak vastagabb ruhaneműt biztosít számunkra, de az egyediséget, a csillogást is segítheti, ha a fényesebb változatot választjuk. Ahogy a fény megtörik az anyagon, úgy mutathat mást és mást.

Az ennél is nagyobb csillogásra vágyók bátran felvehetnek flitterekkel díszített darabokat. Divatja van, és ünnepi alkalomkor igazán jó választás lehet flitterekben díszelegni. Nem kötelező érvényű az, hogy csak ünnepi alkalommal húzhatunk magunkra flitteres darabokat. Ebben az esetben csak annyi a szabály, hogy a flitteres ruhaneműt egyszerűbb darabok mellé vegyük fel.

A strasszos, a gyöngyös öltözékekre ugyanaz érvényes, mint a flitterekre. Még az egyszerű hétköznapokon is jó választás lehet, és ünnepek alkalmával is megmutathatjuk magunkat egy izgalmas és csinos összeállítással.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=SqcK9umi528)