Jump to content

Lehetsz színes, sokkal színesebb

2019. 09. 25. 19:00

Itt van az ősz, itt van újra. Ezt érezzük is, de ha a szoknyától, ruhától még ekkor sem akarunk búcsút venni, akkor bizony szükség van némi támogatásra azért, hogy lábaink ne fázzanak. A legjobb megoldás erre a harisnya.

Nem a testszínű csodaként emlegetett harisnyáról akarunk most szót említeni. Habár némileg melegít, és gumírozott derékrésze még a testformálásba is besegít, de vitára kelnénk az ügyben, hogy testszínű. Az emberi bőrszínt még csak nagyon meg sem közelítő harisnyák helyett viselhetnénk színes változatot is.

Ha megfigyeltek egy-egy divatbemutatót, akkor azt láthatjátok, hogy sosem láthattok egy modellt sem testszínű harisnyában. A színes harisnyák azonban még a kifutókon is hódítanak.

A színes harisnyákban az a legnagyszerűbb, hogy a hidegtől való védelmi funkciót ugyanúgy beteljesítik, amellett pedig sokkal többet adnak. Az egyszínű, színes harisnyákat jól lehet variálni a ruhadarabjainkkal. Ha a harisnya, színes és mintás is, akkor vagány megjelenést kölcsönözhetnek.

Az őszi és téli kollekciónkat is színesíthetjük. Sőt alkalomhoz illően ősziesebbé varázsolhatjuk meg összeállításainkat. Az egyszerű és visszafogott ruházat is látványosabbá tehető a színekkel. Azonban ezzel tudni kell élni. Sőt, azt is tudni érdemes, hogy a színes harisnyát viselők nem tudnak elbújni, a színek ugyanis magukra vonzzák a tekintet. Mivel a lábunkon hordjuk a harisnyát, így a színes, mintás daraboknak köszönhetően a szemek a lábakra.

Akik szeretik magukra felhívni a figyelmet, azok választhatnak úgy aznapra öltözéket maguknak, hogy a ruházattól nagyon eltérő harisnyával párosítják azt. A végeredmény nem feltétlenül extrém akkor, ha a színek jól kiegészítik egymást, valamint a viselője olyan, hogy személyiségéhez, megjelenéséhez nagyon is illő.

A színes harisnyák a napjainkat – főleg az egyre szürkébb őszi, téli napjainkat – is színesebbé, hangulatosabbá tehetik, de arra is ügyelni kell, hogy a minták és a színek optikailag összenyomhatják, vastagíthatják a lábakat, így érdemes magas sarkú cipővel, csizmával viselni.

Vigyél színt az életedbe a harisnyáiddal is. Merj színes egyéniség lenni. Csinálhatod így:

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com | videó: https://www.youtube.com/watch?v=m0fFA82iE-8)