Jump to content

5 divatblogger, akiket muszáj követned

2014. 08. 04. 13:25

Kifogytál az ötletekből, hogy mit vegyél fel? Esetleg nem tudod, hogy hogyan öltözz fel stílusosan? Akkor nincs más dolgod, mint bekövetni ezeket a bloggereket Instagramon, akik mindenre tudják a megoldást.

Minden lány álma, hogy híres divatblogger legyen, akit ezrek követnek és tisztelnek a divatiparban. Nos, ez néhányuknak sikerült, de persze egynek, a millióból. Ne aggódj, ha nincs okostelefonod, mert ezeknek a lányoknak az interneten is van blogja, így simán a laptopodon is követheted őket.

Naponta töltenek fel több képet, általában arról, hogy aznap mit vettek fel. Nagyon hasznos ötleteket lehet tőlük lopni, amivel igazán trendinek érezheted magad. Lássuk a top 5 blogger lányt.

Camille Charriére – Camille Over the Rainbow blog

A félig francia, félig angol szőkeség három éve költözött Londonba. Olyan nagy cégeknek dolgozott, mint a Net-A-Porter. Az ex-ügyvéd most már szabadúszó blogger, aki cikkeket is ír. Azoknak ajánljuk, akik a minimál, de sportos és laza stílust kedvelik.

Krystal Bick – This Time Tomorrow blog

A fiatal lányt csak Google-lánynak hívják, mivel ott dolgozik. A 24 éves blogger San Fransiscoban él, és imádja a cipőket, amiből egy egész gardróbja van. Szóval aki ugyanúgy cipő imádó és a nőiesebb darabokat preferálja, akkor ezt a blogot Neked találták ki.

Ezgi Icel és Lian Kebudi – Luxury Shoppers blog

Igen, ők ketten vezetik blogjukat. Elismert emberei a divatszakmában, mindketten designt és managementet tanultak. Főképp mintás és színes ruhákat vagy kiegészítőket hordanak. Alap kellékük a napszemüveg, és általában szoknyát hordanak. Aki a feltűnő darabokért van oda, az ne hagyja ki az ő blogjukat.

Margaret Zhang – The Aussie Stunner blog

A Sydney-ben élő blogger, jogot tanult az egyetemen. Később olyan cégekkel dolgozott együtt, mint a L’Oréal, Mulberry vagy Nike. Igazi stílusikon, aki nem fél egy-egy durvább darabot bevállalni. Sajnos ezeket az outfiteket viszont nem találjátok meg a boltokban, mivel designer darabok. Ettől függetlenül ezt a blogot mindenkinek ajánljuk, mivel nem csak ruhákat, de gyönyorű helyeket is megörökít.

Julie Sarinana – Sincerely Jules blog

A spanyol szépség, a hippis és laza szereléseiről hírhedt. Vendégszerkesztő volt több magazinnál is, mint például a Cosmopolitan Latina, Teen Vogue, ELLE vagy Glamour. Nem csak ruháit, de érdekes felfedezéseit is megosztja olvasóival. Több praktikus ötletet is tartogat a blogja, szóval a kreatívabb nőknek igazi biblia lesz.

Forrásés fotók: www.elle.com