Jump to content

Eltűnt színésznők

2014. 06. 01. 14:11

Felismeri még a színésznőket? Ally McBeal, Dirty Dancing, Twin Peaks sztárjai. Színésznők, akiket nem láttunk már jó ideje. Lássuk mi történt velük!

Calista Flockheart

A 90-es évek híres nálunk is vetített sorozatának „Ally McBeal“ főhősnője ugyan játszott még 2-3 filmben is a sorozat után, de utána leginkább Harrison Forddal való együttélése kapcsán láttuk leginkább feltűnni fotókon. Több filmszerepet azóta sem vállalt.

Heather Locklear

Vagy ha így jobban emlékszik: Amanda Woodward a Melrose Place-ből. Néhány kevésbé emlékezetes filmben még felbukkant (Spin City és Boston Legal), de mostanában az ittas vezetés kapcsán szólt róla friss hír.

Bridget Fonda

Bár kezdetekben karrierje csúcsán volt a filmszakmában, végül két esemény miatt véget ért a karrierje Jane Fonda lányának. Egyrészt autóbalesetet szenvedett, amiután teljesen felépült, másrészt feleségül ment Danny Elfman zeneszerzőhöz. Azóta főállású anyuka.

Gillian Anderson

A szőke szépséget az X-Aktákból ismerhetjük. Számos Emmy- és Golden Globe-díjat zsebelt be szerepéért. Végül férjhez ment a sorozat által megismert munkatársához, akitől 1996-ban elvált. Azóta kisebb sorozatokban tűnik fel, és édesanyja egy kisfiúnak.

Sherilyn Fenn

Valószínű, hogy rá még kevésbé emlékeznek. A kilencvenes évek nagysikerű sorozatában szerepelt, a Twin Peaks-ben, mint Audrey Horne. Ez a szerep pár szakmai elismerést is hozott. Később láthattuk a Playboy-ban egy fotósorozat erejéig, ma már 2 gyerekes anyuka és feleség.

Jennifer Grey

Ki ne ismerné Baby-t, még a Dirty Dancing-ből? Élete legnagyobb szerepe volt, de mióta megműtötte az orrát, rá sem lehet ismerni. Később ő is rájött, hogy élete legrosszabb döntése volt. Azóta egy filmben láthattuk, a Keith-ben, amit itthon be sem mutattak. Beletörődött, hogy befutott színésznő már sosem lesz.

Fotók: www.pinterest.com

www.slimcelebrity.com www.wikipedia.com