Jump to content

Cristiano Ronaldo meztelen divatfotózása

2014. 05. 27. 15:14

Előző héten jelent meg Cristiano Ronaldo, világhírű futballista és barátnője, Irina Shayk fotósorozata a spanyol Vogue számára. A fotók kissé túlfűtöttek lettek, de ki ne akarná őket megnézni.

A ma már BL bajnok Cristiano Ronaldo, egy meztelen fotózást is bevállalt, mondjuk nincs is mit takargatnia. Irina Shayk, orosz modellel készült fotósorozata nagyon különlegesre sikerült. A fotókat Mario Testino divatfotós készítette.

A spanyol Vogue főszerkesztője árulta el, hogy Mario mindig is értett az emberekben rejlő lélek előcsalogatásához, ami a képeken is feltűnik. Tökéletes párost alakítanak menyasszonyával. A 29 éves futballista már mindent elért, amit egy férfi el tudott. Ő számít a világ egyik legkeresettebb focistájának. Barátnője, akivel 2010 óta járnak, pedig a Sports Illustrated magazin bikini számában jelent meg, ami nagy megtiszteltetés a divatvilágban.

A Vogue júniusi számában csak Irinán marad ruha végig, sőt még Ronaldo boxer kollekciója is reklámozásra kerül CR néven. Ebben az évben már más híres pár is került együtt címlapra. Az amerikai Vogue címlapjára Kim Kardashian és Kanye West került, előtte meg a francia Vogue címlapján tündökölt a Beckham házaspár. Vajon ki a következő?

Fotók: www.101greatgoals.com