Jump to content

A kék rúzs trend

2014. 05. 18. 14:54

Néha a divatvilágban megesik, hogy furcsábbnál furcsább ötletekből lesznek a trendek. Ugyanez a helyzet a kék rúzzsal. Bár elsőre nem tudjuk elképzelni, igenis tud jól kinézni.

Először a 2008-as divathéten jelent meg, és azóta visszatérő trend a sztárok, modellek körében is. Meglepő, ugyanakkor remekül néz ki, miközben vagányságot sugall és feldobja a szettedet, akármit is viselsz. Olyan nagy tervezők is használták már sminkként, mint Louis Vuitton vagy Vivienne Westwood.

Ettől függetlenül nem csak egy bizonyos kék szín van. Jól kell tudni megválasztani a kék árnyalatát, ami illik az arcunkhoz és bőrtónusunkhoz. Hupikéktől kezdve egészen babakékig széles a választék. Ehhez természetesen nem a Douglas-ba vagy DM-be kell ellátogatni, hanem egy rendes sminküzletet kell felkutatni, hiszen ez nem kimondottan hétköznapi termék.

A másik bökkenője, hogy ezt a színt inkább fiataloknak tervezték. Egy negyvenes anyuka talán már nem szivesen venné fel. De amennyiben úgy érezzük, hogy igenis passzol stílusunkhoz, személyiségünkhöz, akkor ne vessük el. Szóval, hölgyeim, aki érez magában elég bátorságot, hogy beújítson egy ilyen színnel, csak ajánlani tudom! Kevés fog az utcán szembejönni.

Fotók: www.marieclaire.com