Jump to content

A Cannes-i filmfesztivál legszebb ruhái

2014. 05. 17. 15:49

A tavasz nem csak a meleg közeledtét jelzi, hanem, hogy a legfényűzőbb díjátadók is megrendezésre kerülnek. A cannes-i filmfesztivál legjobb vörös szőnyeges felvonulásai következnek.

Az idei több napos filmfesztiválon már láthattunk olyan ruhakölteményeket, amitől elállt a lélegzetünk. Még csak a harmadik napnál tartunk, de máris megvannak a kedvenceink.

A 67. filmfesztivált nem aprózták el. Az első napon a Grace Kelly című filmet promótálták, Nicole Kidman főszereplésével. A színésznő egy gyönyörű azúrkék Armani Privé estélyit viselt, amivel minden tekintetet magára vonzott.

Naomi Watts babarózsaszín Calvin Klein Collection ruhájában domborított, amit egy fekete blézerrel tett igazán stílusossá.

Ha már vörös szőnyeg, akkor eleganciát sugárzó fehér estélyivel nem lehet melléfogni. Zoe Saldana Victoria Beckham ruháját, egy aranylánccal dobta fel.

Julianne Moore mindig meg tud minket lepni. Kora ellenére igazi bevállalós típus, és meg is teheti, remek alakja van. Ő egy Louis Vuitton bőrruhát választott, ami kiválóan passzolt még a hajszínéhez is.

A 76 éves Jane Fonda pedig egyszerűen még mindig kirobbanó formában van. Ő egy Elie Saab estélyit vett fel, amiben egy tizest letagadhatna korából.

Végül a legszebb ruha, Blake Lively vörös Gucci estélyije, ami egyszerűen tökéletesen nézett ki a színésznőn. Hiába, ha estélyi ruhákról van szó, Lively mindig a legjobbat választja.

Fotók:

www.lexpress.fr

www.marieclaire.co.uk

www.filmofilia.com