Jump to content

A legtrendibb frizurák tavaszra

2014. 04. 22. 17:43

Előző cikkünkben kifejtettük, hogy mik lesznek a legújabb sminkőrületek, de a hajviseletről sem szabad megfeledkezni. Lássuk, hogy ez az év mit tartogat számunkra.

Nem kell semmi komoly változásra számítani, hiszen a hullámos haj még mindig hódít. Nagyon finom, lágy és nagybetűs nőiesség, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni. Szóval megnyugodhattok, nem kell megválnotok féltett hajzuhatagotoktól. Mindegy, hogy milyen színű vagy alakú, a lényeg, hogy tépett legyen a vége.

Akik bevállalósabbak, azoknak melegen ajánlom a rockosabb hatást. Bátrabb vonalak, mégsem férfias. A keretek a fontosak, hogy jól látsszon az arc formája, és a szemöldök. A hátrafésült, tupírozott hajhoz kell egy kis lakk vagy nedves hatású hajformázó. Egy kis lakkal sokat lehet trükközni, hogy olyan hatást kapjunk, mintha teljesen rövidre vágtuk volna a hajunkat.

 

És persze, ami nyáron is jól jön, ha viszont tényleg lenyírjuk sörényünket. Itt azonban oda kell figyelni a fejformára, hiszen nem mindenkinek áll jól. Főleg azok gondolkozzanak rajta, akiknek keskeny arcuk van.

Ami esetleg meglepő újabb őrület, hogy lenyalva vagy inkább levaxolva hordjuk hajzuhatagunkat. Igen, ez elsőre furcsának hangzik, de ha megtekintitek az alábbi fotókat, rájöttök, hogy bizony van benne valami. Az egyszerű, kiengedett haj a menő.

Végre visszajött a fonat is a divatba. Különböző stílusban lehet a hajunkat befonni, parketta vagy akár sima fonás, ami lágyan esik a vállunkra. A lényeg, hogy ne tökéletességre törekedjünk, hanem engedjük, hogy pár szál kikandikáljon.

Ha imádod hajadat egy copfban hordani, akkor neked találták ki a ’pluszt’. Van benne valami, amitől nem olyan, mint eddig. A copf nem egy tinccsel lesz körbefogva, hanem egy-egy feltűnő dísszel, mint például egy vastag fémmel. Főleg az arany dísz lesz az igazán ütős kiegészítő.

A tinédzserek kedvence ma már, ha hajukba virágokat raknak, vagy koszorú formájában vagy csak úgy elvétve. És a divathéten is több divatház alkalmazott igazi virágokat díszként, ami nagy siker volt. Mi is bátran ajánljuk, hiszen egy kis tavasz sosem árt. Rögtön az évszak jut majd eszébe az embereknek, ha meglátnak. Friss, üde stílust kölcsönöz, amitől csak úgy ragyogni fogsz egész nap.

Fotók:

www.cosmopolitan.co.uk

www.becomegorgeous.com

www.harperbazaar.com

www.fashionising.com

www.prettydesigns.com

www.swide.com