Jump to content

Csillagokban az energia

2021. 02. 05. 19:00

Régen úgy működött, hogy ami elromlott, azt megjavítottuk. Ma már olyan drága lehet egy-egy alkatrész, hogy jobban járunk egy új készülés vásárlásával.

Mintha a magánéletünkben is pontosan ezt a gondolkodásmódot követnénk. Nem is kell messzire menni, hiszen mindenki közelében vannak olyanok, akik megdöbbentenek azzal, hogy válni készülnek, hiszen kívülről nézve nagyon jó házasságban éltek. Esetleg te magad is egyike vagy azoknak az elváltaknak, akiről nem hitték el – köztük te magad sem -, hogy ez megtörténhet?

Ma már sokkal gyorsabban hozzuk meg azt a döntést, hogy a felmerülő nehézségeket nem a fogadalmunknak megfelelően igyekszünk megoldani, helyette inkább a legdrasztikusabb utat választjuk, a különválást. A hétköznapi emberek életében is megjelenő probléma ez, de a sztárok magánélete a reflektorfényben zajlik, így arról is gyorsan hírt szerzünk, ha útjaik különválnak. Olyan híres házaspárok döntenek a válás mellett, hogy az ideális házasság eszménye is megbillenhet bennünk. Ráadásul lehet olyan széria, amelyben ez tömegesen fordulhat elő. Most is ez zajlik és ilyenkor azonnal a csillagok állására gondolunk.

Az asztrológia szakértői szerint az, hogy most sok kapcsolat megbomlik egyáltalán nem véletlenül van. A csillagok állása alapján az a párkapcsolat, amelyik nem működik, ezt az időszakot túl sem éli. Ezt érdemes lenne elfogadni, mert ha nem, a saját utunkat és életünket nehezítjük meg. A Plútó és a Jupiter munkálkodik ennek hátterében, de hat ránk a Mars és az Uránusz is. Úgy is tekinthetünk erre az időszakra, mint rossz, hiszen egyedül maradhatnak emberek, a szakítás sosem jó és egyszerű, azonban a megújulás előszeleként is értelmezhető. A múlthoz való görcsös ragaszkodástól meg kellene szabadulni azért, hogy a jövő szép lehessen.

Nemcsak elválásokra lehet számítani a környezetünkben és szerte a világban ebben az időszakban, hanem a nagy egymásra találásokra is. A csillagok állása ugyanis ezt is támogatja. Ez az időszak a múlt sebeinek gyorsabb gyógyulását is segítheti.

Senki ne lepődjön meg, ha most azt tapasztalja meg maga körül, hogy többen kiszállnak egykori életükből. Az újbóli szárnyaláshoz ez is szükséges.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)