Jump to content

Tudom mit eszel idén nyáron!

2019. 07. 05. 15:20

Biztosan nem én vagyok az egyedüli, akinek a nyár a kedvenc évszaka. Sokáig lehetne sorolni a miérteket: a napsütés alapból feldobja az embert, mivel szervezetünk több szerotonint, azaz boldogság hormont termel, ha szabadtéri programokról van szó, a lehetőségek tárháza végtelen, nem beszélve arról, hogy a meleg nyári napokon jöhet végre a jégkrém, minden mennyiségben!

Míg régen, luxusnak számított ez a hideg édesség, napjainkban szerencsére egész évben ehetünk jégkrémet, hiszen bármikor, bárhol jólesik egy csipet boldogság, főleg a perzselő hőségben.

Megtalálni a kedvünkre való, jó minőségű jégkrémet, nem egyszerű feladat, nem beszélve arról, hogy mire hazaérünk kiolvad, s már közel sem olyan csábító, mint amikor kivettük a bolti mélyhűtőből. Így nagy boldogsággal töltött el, amikor ráleltem a Family Frost egyedülálló jégkrém kínálatára. Több mint 40 féléből válogathatunk, legyen szó akár tölcséres, pálcikás vagy dobozos változatról vagy akár jégkrém tortáról. Az íz választékot szinte lehetetlen felsorolni a klasszikusoktól kezdve, a gyümölcsösökön át, a különleges habcsókkal megbolondított csodákig. Itt biztosan mindenki talál kedvére való ízt és formát.

A kizárólag itt kapható jégkrémek, elképesztően finomak és krémesek, válogatott alapanyagokból készülnek. A gyümölcsös változatok, kiemelkedően magas gyümölcs tartalmúak, így alacsonyabb a kalória tartalmuk, a hagyományos édességekhez képest. Nemcsak „vigyáznak” a vonalainkra, hanem a „cukor sokk” is elkerül bennünket, még akkor is, ha kicsit többet eszünk belőlük. (Nehéz abbahagyni, ezt bizton állíthatom)

Próbáld ki gyümölcsökkel kombinálva, palacsinta mellé, jégkrém kehelyként csoki öntettel vagy akár magában! Garantáltan nem fogsz csalódni!

A szenzációs akcióknak köszönhetően, most sokat spórolhatunk, így nem érdemes halogatni fagyasztónk feltankolását ezzel az ínycsiklandó, hideg csemegével. Ne várj az ünnepi vagy különleges alkalmakra, nyáron minden nap tökéletes nap, hogy megjutalmazd magad egy isteni jégkrémmel!

(Forrás: szerkesztőség)