Jump to content

Könnyed újévi gondolatok

2019. 01. 01. 19:00

Az év első napjára semmi komollyal nem készültünk, csupán néhány gondolatot hoztunk, mert abban bízunk, hogy mindenki kellőképp megünnepelte az óévbúcsúztatót, és az új esztendőt csodákkal teli reméli.

A szilveszteri asztalok finom ételektől, és szeszes italoktól roskadozva várták, hogy fogyasszanak a vendégek. Jó hangulat, zene és tánc szolgáltatta a szórakozás feltételeit azok számára, akik elmentek otthonról. Azok is kellemes szilveszteri estét tudhatnak maguk mögött, akik sehová sem mozdultak ki otthonukból. Mára talán már mindenki kezdi kiheverni a mulatságot, és magunk mögött tudva az óévet elszántan állunk szembe az újjal.
Hogy 2019-et kellőképp felkészülten és jókedvűen kezdjük, néhány gondolattal és viccel készültünk mára. Másnapos szervezetnek amúgy sem való most semmi komoly.

„Nem vagyok olyan hangulatban, hogy bármit is elhatározzak a jövő évre. Inkább megpróbálok arra koncentrálni, hogy csak azzal foglalkozzak, ami igazán fontos. Hogy törődjek azokkal, akiket szeretek.” (Josie Silver)

Két rendőr beszélget:
- Tudod, hogy idén a Szilveszter péntekre esik?
Erre a másik:
- Remélem nem 13-ára.

„Boldog újat,
boldoguljunk,
de meg ne boldoguljunk!
Elboldoguljunk boldog-boldogtalannal,
s bolondul bőséges boldogságot kívánunk!” (Ara Rauch)

A skót kisfiú megkérdezi az apjától:
- Apa, mi lesz karácsonykor a fa alatt?
- Parketta, kisfiam.

„Nem vagyok nagy ivó. Szilveszterkor két martini után megpróbáltam elrabolni és Kubába téríteni egy liftet.” (Woody Allen)

Hogy hívják Stallone dublőrjét?
- Pótszilveszter.

„Újév napja a tökéletesen elhelyezett magaslat, amelyről visszanézve láthatjuk, mi nem tetszett az elmúlt évünkben, mitől éreztük rosszul magunkat, majd fejest ugorhatunk az üdítően tiszta ötletek és gondolatok tengerébe.” (Sarah Ivens)

A szilveszteri buli már a javában tart, alkohol, tánc, zene. Egy srác odamegy a már jó ideje egyedül ücsörgő lányhoz:
- Veled nem táncol senki?
- Nem.
- Akkor feltennéd a virslit főni?

„Újévkor sokan tesznek fogadalmat, hogy megváltoztatják addigi szokásaikat, életvitelüket. A siker egyik kulcsa talán az, hogy nem kell azonnal és mindent megváltoztatnunk, megfogható és kivitelezhető célokra van szükség. (...) Érdemes őket kipróbálni - egy hét erejéig. Utána még egy hétig... meg még egy hétig... és lassan összeáll az az életmódváltás.” (Meleg Sándor)

Boldog új évet kívánunk minden kedves magazinolvasónak!

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | képek: pixabay.com)