Jump to content

Tanga mellett vagy tanga helyett?

2021. 10. 31. 19:00

A női lét velejáró viselete a bugyi. Nem mondom, hogy kötelező, mert dönthetünk, hogy annak hiányában öltözünk, de mégiscsak a legtöbbünk fiókjában ott lapul.

Az más kérdés, hogy milyen típusú fehérneműket viselünk, milyen darabok vannak a fiókjainkban. Előfordul köztük egy-két tanga, elegánsabb csipkés, de nagyobb bugyi, esetleg a nagyi stílusú, mégis nagyon kényelmes fehérnemű van többségében?

A nők két típusát alkothatják a tanga pártik és az azt nem kedvelők. A tangát hordók azért teszik ezt, mert úgy érzik, hogy ez a szexi, ebben sokkal nőiesebbek, nem látszik a nadrág alatt, valamint azt gondolják, hogy a férfiak is rajonganak a falatnyi darabért.

Már az időszámítás előtti korban is viseltek tangához hasonlót, amely inkább az ágyékkötőnek nevezhető volt. A maihoz leginkább hasonlító bugyi első példánya az 1939-es New York-i világkiállításon szerepelt. Az amerikai város polgármestere, Fiorello La Guardia szerette volna, ha a meztelen táncosnők fedettebbek lennének, ezért bugyit akart rájuk húzatni. Ennek eredményeként született meg a tanga, amely éppen ugyan, de takart. Ennek ellenére nem volt se kedvelt, se elterjedt fehérnemű. Csak azután kezdett a köztudatban terjedni miután megjelentek a strandokon a bikini. A sokat mutató fürdőruha láttán már nem számított, ha a popsiból is több látszik, így a tangás fürdőruhák is egyre inkább hódítottak. Még ezután is idő kellett, hogy megkezdje hódítását az apró bugyi.

Jogunk van eldönteni, hogy mit húzunk fel magunkra. Azonban ez a fehérnemű csak bizonyos popsiformán mutat jól, de a legtöbb, átlagos nő ezzel megközelítőleg sem rendelkezik. Ez csak az esztétikai ok, és ezt azért nem tudjuk jól belőni, mert magunkat nem látjuk hátulról nézve. Pedig érdemes lenne egy másik tükörrel pillantást vetni a popsinkra, ha tangában vagyunk. Számos orvos egyáltalán nem is javasolja a tanga viselését, mert akár meddőséget, de komoly fertőzést is okozhat. Természetesen ez főleg akkor igaz, ha olyan hölgy visel aprócska bugyit, aki amúgy is hajlamos fertőzésekre. Önmagában a tanga tehát nem veszélyes, de mégiscsak számolni kell a hüvelyfertőzésre. Ugyanakkor nem ajánlott viselet intenzív testmozgás, menstruáció, hasmenés, aranyér esetén sem ez a fajta fehérnemű.

Ha már elgondolkodtál azon, hogy kipróbálnád, milyen más bugyiban lenni, egy próbát megér. Ha más nem, akkor csak otthoni viseletként kezdj bele. Először is nézd meg magad tangában és nagyobb bugyiban. Mit látsz? A kényelem mellett a látottak is jobban tetszenek?

Nemcsak a nagyobb popsin mutat jobban a hagyományos bugyi a tangánál. Optikailag ugyanis slankíthat, ugyanakkor a kis popsit kerekebbé formálja.

A nagyobb anyagméret pedig egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem lehet nőies. Nagyon sokféle anyag, fazon, szín és minta közül választhatunk, és a kényelem, amit adnak még magabiztosabbá tehetnek.

További érdekességekért kérjük, keressétek fel Facebook oldalunkat!

(Forrás: marmalade.co.hu | Képek: pixabay.com)